opc_loader

Nokta Legend Propack

899,00

Spiksplinternieuw! De eerste SMF (Simultaan Multi Frequentie) metaaldetector van Nokta.... The Legend!
Nieuwe uitvoering! Met waterdichte 30 x 23 cm LG30 DD zoekspoel, vernieuwde armsteun en middensteel uit carbon.

SMF Simultaan Multi Frequentie
De nieuwe SMF Multi frequentie technologie van Nokta|Makro biedt de gebruiker de mogelijkheid om op alle zoekfrequenties tegelijkertijd te zoeken. Echter kunt u er ook voor kiezen om te werken op 1 selecteerbare zoekfrequentie waarbij u kunt kiezen uit 4,10,15, 20 en 40kHz. Lage zoekfrequenties hebben als voordeel dat ze dieper zoeken en zijn vooral ideaal voor het zoeken naar grotere diepgelegen objecten. Hoge zoekfrequenties hebben minder diepgang maar zijn wel zeer nauwkeurig in het detecteren van de allerkleinste objecten in de bovenlaag. Kies de zoekfrequentie die het beste past bij uw missie of kies één van de twee SMF Simultaan Multi Frequentie standen waarbij u op alle zoekfrequenties van 4 tot 40Khz tegelijk zoekt! The Legend combineert dan de voordelen van alle zoekfrequenties met elkaar waardoor u de zeer kleine objecten beter zult vinden en waarmee op de stranden en in het zoute water het zoutmineraal compleet genegeerd wordt!

Compleet waterdicht
The Legend is volledig waterdicht (IP68) tot een diepte van 3 meter onderwater. Hierdoor kunt u net even een stapje verder gaan en op plaatsen zoeken waar nog nooit iemand heeft gezocht. Dit heeft ook als voordeel dat u hem compleet met water kunt afspoelen waardoor het schoonmaken veel makkelijker en sneller gaat.

Ingebouwde Bluetooth inclusief aptX™ Low Latency hoofdtelefoon
Wat natuurlijk ook niet mag ontbreken is een ingebouwde draadloze module, maar The Legend wordt daarnaast geleverd met een kwalitatief hoogwaardige Bluetooth aptX™ Low Latency hoofdtelefoon. Deze hoofdtelefoon dekt uw oren volledig af zodat geluiden om u heen niet storen bij het concentreren op de tonen van uw metaaldetector. 

Ferro Check™
Ferro Check is een unieke eigenschap van The Legend en geeft de Ferro/non-ferro verhouding van het begraven voorwerp aan waardoor u voor het graven nog beter voorwerpen kunt identificeren. Met de nieuwe Ferro Check-functie vindt u minder "moderne" rommel zoals bierdopjes.

4 zoekmodi
The Legend beschikt over 4 zoekprogramma's: Park, veld, strand en goudveld. 

 • Park is ontworpen voor het zoeken naar munten en juwelen in veel bezochte gebieden waar veel modern afval ligt zoals aluminiumfolie, treklipjes, bierdopjes enz.
 • Veld is ontworpen voor het zoeken naar munten en relikwieën in weilanden 
  en gemaaide/geploegde velden.
 • De strand modus is geoptimaliseerd voor gebruik op droog of nat strand en voor gebruik onder water.
 • De goudveld modus is geoptimaliseerd voor gebruik op gemineraliseerde 
  goudvelden voor het zoeken naar goudklompjes/ goldnuggets.

Stevige constructie en verwisselbare accu's
The Legend beschikt over een stevige constructie met een ondersteel uit carbon. Hij is voor transport compact in te schuiven en op elke gewenste lengte snel en eenvoudig in te stellen. The Legend heeft een ingebouwde accu welke per USB oplaadbaar is. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid een externe accu aan te brengen onder de armsteun waardoor u nooit meer zonder stroom komt te zitten. (De externe batterij is niet inbegrepen in het standaard en WHP pakket, maar wel in het Pro-pakket.)

Uitgebreide tooninstellingen - Nu met polyfone tonen!
The Legend beschikt over object identificatie in de vorm van polyfone tonen. Daarnaast kunt u zelf uitkiezen hoeveel verschillende tonen u wilt gebruiken (1, 2, 4, 6 of maximaal 60) en de positie van deze tonen of terwijl de Tonebreak instellen op het aantal beschikbare geleidingswaardes. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid de toonhoogte en de frequentie van de tonen aan te passen en natuurlijk ook het volume. Wilt u helemaal geen geluid, dan kunt u hem op vibratie instellen wat uiterst geschikt is voor het zoeken onderwater.

Ingebouwde klok en gebruikerstijd
Als een echte zoeker weet u dat de tijd voorbijvliegt tijdens het zoeken en dat het vervelend is om met vieze handen uw telefoon te pakken om te kijken hoe laat het is. Met The Legend heeft u altijd tijd bij de hand, met één blik op het display kunt u zien hoe laat het is en ook meteen zien hoe lang de detector al in gebruik is.

Recovery speed, verlichting en software-update
The Legend biedt de mogelijkheid tot het instellen van de recovery speed (herstelsnelheid). Wilt u bijvoorbeeld maximale dieptebereik, dan stelt u de recovery speed zo laag mogelijk. Zoekt u op plaatsen die veel bezocht worden zoals bijv. het park, dan is het gewenst de recovery speed hoger in te stellen om dicht bij elkaar liggende voorwerpen beter te identificeren. Daarnaast beschikt hij over displayverlichting en zoekspoelverlichting om het zoeken in de avonduren mogelijk te maken en software die te upgraden is waardoor uw Legend altijd actueel blijft!

Simplex gebruikers
Bent u gewent aan de Simplex+ en u wilt de stap maken naar een professionele metaaldetector, dan is The Legend de perfecte opvolger!

Toepassingsgebieden : Land , Ondiep water , Onderwater , Zoetwaterstrand , Zoutwater strand , Sterk gemineraliseerde bodems
Type metaaldetector: Digitaal , Motion
Techniek: VLF (Very Low Frequency) , Multifrequentie , Simultaan multifrequentie
Zoekfrequentie: 4, 10, 15, 20 en 40 kHz en 2 SMF Simultaan Multi frequentie standen
Waterdicht tot 3 meter diep
4 voorgeprogrammeerde zoekstanden
Software upgrades

Leveringsomvang

 • Nokta - The Legend metaaldetector
 • Waterdichte LG30 DD zoekspoel met beschermschotel
 • Waterdichte 15 cm DD zoekspoel met beschermschotel
 • Externe oplaadbare accu
 • Low latency Bluetooth hoofdtelefoon WHS ( wireless headphone)
 • Oplaad- en datakabel
 • Handleiding in het Nederlands
 • Nokta Makro pet
 • 3 jaar garantie
 • Coinpad ( munten bewaarboxje)
 • Tips & trucs Detectorwereld

Aanbevolen bij dit artikel :