opc_loader

Nokta waterdichte pinpointer

99,00

Waterdichte Nokta-Pointer pinpointer

Dit is een apparaat van zeer hoge kwaliteit en behoort tot de topklasse van de pinpointers op de markt voor detectoren. De gevoeligheid & dieptebereik van deze Pinpointer is zeer goed en instelbaar in 10 stappen! De Nokta Pointer heeft ook een verlies waarschuwingsalarm en een automatische uitschakelfunctie.

Volledig waterdicht
De Nokta-Pointer is volledig waterdicht zodat de Pinpointer zowel op het land als in het water kan worden gebruikt. Dit is één van de belangrijkste voordelen van de Nokta-Pointer ten opzichte van andere pinpointers die op de markt verkrijgbaar zijn.

Metaaldetectiesignaal
Het metaaldetectiesignaal kan worden ingesteld op geluidstonen (audiomodus) of trillingen (trilmodus) of een combinatie = tonen & trillingen (dubbele modus). Hoe dichter de pinpointer bij het object staat, hoe harder het geluid en/of de trillingen merkbaar zijn. Als het object nog te ver van de wijzer verwijderd is worden de tonen in gehakte vorm weergegeven, hoe dichter je bij het object komt, hoe luider het signaal wordt, tot een continue toon (direct contact!).

Wat is een pinpointer?
De Nokta-Pointer is een handig hulpmiddel dat naast uw metaaldetector kan worden gebruikt voor het snel en nauwkeurig lokaliseren van verborgen, meestal kleine en middelgrote voorwerpen in de grond. Met behulp van een pinpointer zoals de "Nokta-Pointer" kunt u de verborgen voorwerpen gemakkelijker en sneller lokaliseren en uitgraven.

Specificaties

Techniek: VLF (Very Low Frequency)
Zoekfrequentie: 11,6 kHz
Gewicht: 230 g
Waterdicht: Waterdicht tot 1 meter

Leveringsomvang

  • Nokta-pointer pinpointer
  • Riemholster met een metalen bevestigingsclip
  • 2 x beschermkappen
  • 1 x 9V batterij
  • Handleiding
  • 2 jaar garantie