opc_loader

Wie zijn wij? Wat kunnen we vertellen over Detectorwereld: 

DetectorWereld.nl is in 2007 opgericht door én voor fanatieke schatzoekers met een gezamenlijke passie: schatten zoeken met de metaaldetector!  Heerlijk buiten lekker ontspannen. Je weet nooit van te voren wat je gaat vinden en na een aantal keer zoeken is het prachtig om de verschillende vondsten te zien. Vrijwel iedereen met een metaaldetector kan al snel een vitrine vullen met de gevonden schatten!

Waar je bij andere winkels na 17:00 bij een dichte deur staat of telefonisch niemand meer kunt bereiken, zijn wij gewoon voor u bereikbaar!
Ook op zondag of in vakanties. Waarom? omdat wij wel begrijpen dat u overdag werkt en daarom s'avonds iets wilt ophalen, of op zondagmiddag advies nodig heeft terwijl u rustig op de bank zit. Het gaat erom dat wij precies het juiste artikel voor u kunnen aanbieden en u niet zomaar iets wordt aangepraat. Puur uit eigen passie kunt u dus dag en nacht bij ons terecht en dat doen we graag!   

Uiteraard sponsoren we ook de plaatselijke voetbalcub :De drijvende kracht achter Detectorwereld is eigenaar en enthousiasteling Roy Schouten. 
Roy is zelf ook ooit begonnen met een simpele metaaldetector en kan, als een tweede natuur, iedereen perfect een op maat advies geven vanuit eigen praktische ervaringen. Na vele jaren in de ban van metaaldetectie begon het vissen met een magneet ook bekender te worden. Na zelf al lange tijd geïnfecteerd te zijn met magneetvissen kwam er een grote kans voorbij, het importeur schap van de sterke Powerpull vismagneten kon worden overgekocht en deze kans werd uiteraard snel gegrepen. Inmiddels is hierdoor ook de firma www.magneetvissen.nl onderdeel van de uit de hand gelopen hobby.  
               

Lekker buiten ontspannen en op zoek naar mooie vondsten, dat vind iedereen toch heerlijk! 
Uiteraard gaan de kinderen ook graag mee op avontuur en geef ze eens ongelijk. 

Roy in het water op zoek naar juwelen        Weiland afzoeken met de Garrett Apex       De eigen kinderen gaan graag mee!

Wij hebben zelf al heel veel mooie voorwerpen mee gevonden zoals eeuwenoude zilveren munten of een bronzen bijl van 1300 jaar voor Christus! Deze vondst bracht archeologen en detectorliefhebbers wederom in extase. Veel van onze vondsten liggen in het Westfries Museum in Hoorn, Noord-Holland, zodat iedereen hiervan kan genieten. Ook hebben we diverse geweren uit de tweede wereldoorlog gevonden, bajonetten, uniformknopen, zilveren munten, maar ook moderne juwelen en vele guldens en euro's. Tijdens vrijwel elke zoektocht worden er vondsten gedaan die het meenemen waard zijn.   

Juist de diversiteit aan vondsten maakt het zo leuk, het is altijd de grote vraag wat je gaat vinden, een signaal kan van alles zijn! 
        
   
De meeste zoekers hebben het aanschafbedrag van de nodige zoekspullen al terugverdiend met de gevonden munten! Het is geen hobby zoals vele andere die wekelijks geld kosten, deze hobby levert juist geld op!

Wij zijn vanuit onze hobby met de firma DetectorWereld begonnen, toen nog één van de pioniers in de online verkoop van metaaldetectors. Inmiddels is DetectorWereld uitgegroeid tot één van de grootste online metaaldetector & magneetvis winkel. In alle jaren hebben we inmiddels vele andere merken en winkels zien komen en gaan..

Wij gaan voor service, bereikbaarheid, niets is ons te gek en door eigen passie en ervaring kunnen we u het beste adviseren. 
 

Ons assortiment
Wij hebben ervoor gekozen om vanuit alle A-merken alleen de modellen te selecteren die wij het meest geschikt vinden voor bepaalde doeleinden. Hierdoor hebben we een ideale indeling kunnen maken in aanbod voor starters, onderwater, oorlogshandel of gevorderde akker en strandzoekers. Doordat wij zelf ook regelmatig en hobbymatig graag zoeken weten we uit eigen ervaring de juiste modellen voor dat specifieke zoekgebied !  Metaaldetectors of verwante artikelen die wij zelf niet goed vinden, onhandig of van slechte kwaliteit komen simpelweg niet in het assortiment. 

Wij zijn begonnen met het metaaldetectormerk White's en in de loop der jaren zijn er andere merken bijgekomen. Vaak is het persoonlijk met welk merk of model je het liefste zoekt, wij vergelijken het vaak met auto's. Alle autos in de straat kunnen rijden en toch staan er vele verschillende merken in de straat.  

Wij leveren alle artikelen uit eigen voorraad. Wanneer u een bestelling plaatst, dan heeft u deze meestal met 1 of 2 werkdagen in huis. U ontvangt van ons altijd een officiële factuur met BTW en schriftelijke garantie. Wilt u dus gaan beginnen met uw nieuwe schatzoekhobby; bestel uw metaaldetector hier in onze online shop en u kunt direct beginnen met schatzoeken! Al snel heeft u thuis een plaats waar de leuke vondsten zich beginnen op te stapelen.  

Wij wensen u veel plezier met uw hobby en hopen dat u net als veel van onze klanten ook een echte schatvinder wordt!
 

Met vriendelijke groet,

Team DetectorWereld