opc_loader

 Welkom in de wereld van metaaldetectie!  

DetectorWereld; waar schatzoekers schatvinders worden!
 

DetectorWereld.nl is zo'n 17 jaar geleden opgericht door én voor fanatieke schatzoekers met een gezamenlijke passie: schatten zoeken met de metaaldetector!  Heerlijk buiten lekker ontspannen. Je weet nooit van te voren wat je zult vinden en na een aantal keer zoeken is het prachtig om de verschillende vondsten te zien. Vrijwel iedereen met een metaaldetector kan al snel een vitrine vullen met de gevonden schatten!

Waar je bij andere winkels na 17:00 bij een dichte deur staat of telefonisch niemand meer kunt bereiken, zijn wij gewoon voor u bereikbaar!
Ook op zondag of in vakanties. Waarom? omdat wij wel begrijpen dat u overdag werkt en daarom s'avonds iets wilt ophalen, of op zondagmiddag advies nodig heeft terwijl u rustig op de bank zit. Het gaat erom dat wij precies het juiste artikel voor u kunnen aanbieden en u niet zomaar iets wordt aangepraat.   

Puur uit eigen passie kunt u dus dag en nacht bij ons terecht en dat doen we graag!    

Wij hebben zelf al heel veel mooie voorwerpen mee gevonden zoals eeuwenoude zilveren munten of een bronzen bijl van 1300 jaar voor Christus! Deze vondst bracht archeologen en detectorliefhebbers wederom in extase. Veel van onze vondsten liggen in het Westfries Museum in Hoorn, Noord-Holland, zodat iedereen hiervan kan genieten. Ook hebben we diverse geweren uit de tweede wereldoorlog gevonden, bajonetten, uniformknopen, zilveren munten, maar ook moderne juwelen en vele guldens en euro's. 

Juist de diversiteit aan vondsten maakt het zo leuk, het is altijd de grote vraag wat je gaat vinden, een signaal kan van alles zijn! 

De meeste zoekers hebben het aanschafbedrag van de nodige zoekspullen al terugverdiend met de gevonden munten! Het is geen hobby zoals vele andere die wekelijks geld kosten, deze hobby levert juist geld op!

Wij zijn vanuit onze hobby met de firma DetectorWereld begonnen, toen nog één van de pioniers in de online verkoop van metaaldetectors. Inmiddels is DetectorWereld uitgegroeid tot één van de grootste online metaaldetectorwinkels. In alle jaren hebben we inmiddels vele andere merken en winkels zien komen en gaan..

Wij gaan voor service, bereikbaarheid, niets is ons te gek en door eigen passie en ervaring kunnen we u het beste adviseren. 

 

Ons assortiment
Wij hebben ervoor gekozen om vanuit alle A-merken alleen de modellen te selecteren die wij het meest geschikt vinden voor bepaalde doeleinden. Hierdoor hebben we een ideale indeling kunnen maken in aanbod voor starters, onderwater, oorlogshandel of gevorderde akker en strandzoekers. Doordat wij zelf ook regelmatig en hobbymatig graag zoeken weten we uit eigen ervaring de juiste modellen voor dat specifieke zoekgebied !  Metaaldetectors of verwante artikelen die wij zelf niet goed vinden, onhandig of van slechte kwaliteit komen simpelweg niet in het assortiment. 

Wij zijn begonnen met het metaaldetectormerk White's en zijn de officiële White's TopDealer voor Nederland en België. Dit Amerikaanse merk bestaat al sinds 1950 en is goed voor vele duizenden schatvondsten per jaar! White's metaaldetectoren staan bekend om hun eenvoudige bediening, degelijke bouwkwaliteit en fantastische zoekeigenschappen. In de loop der jaren zijn er andere merken bijgekomen. Vaak is het persoonlijk met welk merk of model je het liefste zoekt, wij vergelijken het vaak met auto's. Alle autos in de straat kunnen rijden en toch staan er vele verschillende in de straat.
 

Wij leveren alle artikelen uit eigen voorraad. Wanneer u een bestelling plaatst, dan heeft u deze meestal met 1 of 2 werkdagen in huis. U ontvangt van ons altijd een officiële factuur met BTW en schriftelijke garantie. Wilt u dus gaan beginnen met uw nieuwe schatzoekhobby; bestel uw metaaldetector hier in onze online shop en u kunt direct beginnen met schatzoeken! 

Wij wensen u veel plezier met uw hobby en hopen dat u net als veel van onze klanten ook een echte schatvinder wordt!

 

Met vriendelijke groet,

Team DetectorWereld