opc_loader

DetectorWereld; waar schatzoekers schatvinders worden!
 

DetectorWereld.nl is zo'n 15 jaar geleden opgericht door én voor fanatieke schatzoekers met een gezamenlijke passie: schatten zoeken met de metaaldetector!  Heerlijk buiten lekker ontspannen.
Je weet nooit van te voren wat je zult vinden en na een aantal keer zoeken is het prachtig om de verschillende vondsten te zien. Vrijwel iedereen met een metaaldetector kan al snel een vitrine vullen met de gevonden schatten!

Wij hebben er al heel veel mooie voorwerpen mee gevonden zoals eeuwenoude zilveren munten of een bronzen bijl van 1300 jaar voor Christus! Deze vondst bracht archeologen en detectorliefhebbers wederom in extase. Veel van onze vondsten liggen in het Westfries Museum in Hoorn, Noord-Holland, zodat iedereen hiervan kan genieten.

Wij zijn vanuit onze hobby met de firma DetectorWereld begonnen, toen nog één van de pioniers in de online verkoop van metaaldetectors. Inmiddels is DetectorWereld uitgegroeid tot één van de grootste online metaaldetectorwinkels. 

In alle jaren hebben we inmiddels vele andere merken en winkels zien komen en gaan..

 

Ons assortiment

Wij hebben gekozen voor het metaaldetectormerk White's. White's is namelijk de absolute nummer 1 van de wereld. Wij zijn de officiële White's TopDealer voor Nederland en België. Dit Amerikaanse merk bestaat al sinds 1950 en is goed voor vele duizenden schatvondsten per jaar! White's metaaldetectoren staan bekend om hun eenvoudige bediening, degelijke bouwkwaliteit en fantastische zoekeigenschappen.
Wilt u beginnen met schatzoeken en heeft u geen behoefte aan ingewikkelde apparaten: kies voor een White's! Iedereen kan hier direct mee aan de gang.

 

Wij leveren alle metaaldetectors uit voorraad. Wanneer u een bestelling plaatst, dan heeft u deze meestal met 1 of 2 werkdagen in huis. U ontvangt van ons altijd een officiële factuur met BTW en schriftelijke garantie. Wilt u dus gaan beginnen met uw nieuwe schatzoekhobby; bestel uw metaaldetector hier in onze online shop en u kunt direct beginnen met schatzoeken! Wij wensen u veel plezier met uw hobby en hopen dat u net als veel van onze klanten ook een echte schatvinder wordt!
 

Met vriendelijke groet,

Team DetectorWereld