opc_loader

Wanneer u een metaaldetector wilt aanschaffen kan het al snel gebeuren dat u door al het aanbod het overzicht compleet bent verloren… en dat is zonde!
Gelukkig heeft u al een goede eerste stap gezet, namelijk het bezoeken van Detectorwereld! Wij willen iedereen met interesse voor deze geweldige hobby zo goed en eerlijk mogelijk van dienst zijn.  Wij worden blij van tevreden klanten! We doen er daarom ook alles aan om u te voorzien van de juiste spullen die geheel aansluiten op uw wensen en budget. Stuur gerust eens een whatssappje of email voor advies en bij vragen, dat kan ook savonds of in het weekend en u ontvangt zeer snel een onderbouwd antwoord vanuit persoonlijke ervaringen.  

Verkopen kan elke winkel, maar op maat advies geven vanuit eigen zoek-ervaring kunnen er maar weinig! Wij doen dat met plezier, het is namelijk een uit de hand gelopen hobby : )  

Laten we beginnen met wat uitleg, er bestaat geen ‘’ beste metaaldetector ‘’  dit is namelijk persoonlijk en voor iedereen weer anders. Ook ligt het aan uw zoekwensen en zoekgebied. Wel kunnen we een top 3 samenstellen.  Voor kinderen bestaat de top 3 uit de Black knight / midi hoard / quest X5.  Hierbij is de Midi hoard waterdicht en de Quest x5 het meest digitaal. 

Voor een volwassen persoon om te starten is een Garrett of Quest detector altijd goed, deze hebben een zeer gemakkelijke bediening en goede resultaten.  
Welk model u vervolgens kiest hangt af van het budget en de voornaamste locaties waar gezocht gaat worden ( zoals het strand, weiland, speelvelden, bos of in het water )  
Een duurdere detector is niet perse beter maar is in gebruik wel efficiënter in het wegfilteren van rommel metaal en het weergeven van de signalen. 
Een voordelige detector geeft ook signaal op een munt maar wellicht niet meer als die munt op zijn kant ligt, of dieper dan 10cm. in de grond, of als het een klein muntje is.
Een duurdere detector geeft vaak ook signalen door van vondsten die wat dieper liggen en signaleert wel dat kleine muntje of ringetje. Ook kun je door de extra instellingen jezelf veel tijd en frustratie besparen doordat je minder rommel opgraaft.  
 
Ook is het merk Quest ideaal, met name de X5 en de waterdichte X10 en Q35 zijn toppers om de eerste periode met de hobby kennis te maken.
Per model zijn er uitgebreidere instellingen die het zoeken makkelijker gaan maken.  
Het gaat erom met welk merk u een soort klik heeft, een gevoelsmatige voorkeur. Dit kunt u ontdekken door de filmpjes te bekijken of door (op afspraak) eens bij ons langs te komen in Hoorn.
Dan gaan we samen rustig en zonder verkoopdrang eens uitzoeken welke detector bij u past. Natuurlijk met heerlijke koffie of thee erbij, we hebben geen haast!

Wilt u een metaaldetector die geheel waterdicht is ?
Dan raden we de Quest Q35, Quest V60 en Garrett AT gold aan.   Echter is ook de Quest X10 of de Nokta Simplex helemaal prima. 
Veel op akkers : Quest V60 / Nokta Legend / Garrett 300i of 400i.  Met grote schijf & goede diepgang )
Veel op het strand: Garrett Apex ( speciale strandmodus waardoor u geen last heeft van storing)  of de Nokta Legend 

Waar zoeken we zelf mee? Nou dat ligt eraan waar we gaan zoeken. Op kleine speeltuinen & trapvelden gaat de voorkeur naar een detector met een wat kleinere schijf.  Dat zoekt preciezer en hierdoor heb je minder last van meerdere signalen onder je schijf.  Door het exacte zoeken kun je ook mooie kleine gaten graven.
In het water met de At gold of Quest Q35 en met een sterke RVS waadschep.  
Op weiland en akker met de Quest en een grote schep en de pinpointer mee.
Speeltuinen: Garrett Apex met grasmes en pinpointer.

Heeft u nog vragen? Stuur ze in een berichtje of maak een afspraak om eens langs te komen. 
Hopelijk zien we u of uw bestelling langskomen en kunnen we u vol tevredenheid op weg helpen.

Groet, Roy Schouten   
Whatsapp: 0618726319 - altijd zeer snel reactie