opc_loader

Verpakken en Verzenden

Bij DetectorWereld wordt uw bestelling altijd uiterst zorgvuldig verpakt. Wij zorgen voor goede beschermende materialen en harde dozen, zodat uw bestelling ALTIJD in perfecte conditie bij u wordt afgeleverd. Tevens maken wij gebruik van een neutrale buitenverpakking zodat aan de buitenzijde niet te zien is wat er in de doos zit. Op deze manier kunt u dus rustig een cadeau voor een gezinslid bestellen; wanneer dit aan de deur wordt afgeleverd, zal het gezinslid niet zien wat er in de doos zit. Hierdoor blijft het een echte verrassing!

Zodra uw bestelling is verzonden ontvangt u een e-mail met de track&trace code zodat u het pakket kunt volgen. In alle jaren en na vele duizenden pakketten is er nog nooit één pakket kwijtgeraakt. Hier zijn wij trots op en wij houden van snelheid, service en betrouwbaarheid.


PostNL pakketpost

DetectorWereld maakt al vele jaren gebruik van de diensten van PostNL en meestal duurt bezorging via PostNL slechts 1 werkdag. 
Doordat wij dagelijks de bestellingen uit eigen voorraad versturen heeft u in de meeste gevallen uw bestelling de volgende dag al in huis! 

Mocht u niet thuis zijn, dan wordt het pakket bij de buren aangeboden en doet de postbode een briefje in uw brievenbus met daarop deze vermelding. 


Verzending binnen Nederland

Bestellingen boven de € 100,- worden binnen Nederland altijd GRATIS bezorgd. Daaronder zijn de verzendkosten € 6.50
Dit bedrag wordt automatisch bij uw bestelling opgeteld.


Verzending naar België

Bestelling boven de € 200, worden GRATIS naar België verzonden. Daaronder zijn de verzendkosten naar België € 9,50. Dit bedrag wordt automatisch bij uw bestelling opgeteld. Rembours verzending naar België is niet mogelijk.