opc_loader

 Welkom in de wereld van metaaldetectie!  

Verpakken en Verzenden
 

Bij DetectorWereld wordt uw bestelling altijd uiterst zorgvuldig verpakt. Wij zorgen voor goede beschermende materialen en harde dozen, zodat uw bestelling ALTIJD in perfecte conditie bij u wordt afgeleverd. Tevens maken wij gebruik van een neutrale buitenverpakking zodat aan de buitenzijde niet te zien is wat er in de doos zit. Op deze manier kunt u dus rustig een cadeau voor een gezinslid bestellen; wanneer dit aan de deur wordt afgeleverd, zal het gezinslid niet zien wat er in de doos zit. Hierdoor blijft het een echte verrassing!

Zodra uw bestelling is verzonden ontvangt u een e-mail met de track&trace code zodat u het pakket kunt volgen. In alle jaren en na vele duizenden pakketten is er nog nooit één pakket kwijtgeraakt. Hier zijn wij trots op en wij houden van snelheid, service en betrouwbaarheid.


PostNL pakketpost

DetectorWereld maakt al jaren gebruik van de diensten van PostNL. Wij versturen alle pakketten aangetekend, zodat er voor ontvangst getekend moet worden. De postbode komt het pakket (ook op zaterdag) bij u thuis afleveren en u tekent voor ontvangst. Meestal duurt bezorging via PostNL slechts 1 werkdag. 

Mocht u niet thuis zijn, dan doet de postbode een brieftje in uw brievenbus met daarop de melding dat hij het de volgende dag nogmaals komt aanbieden. Mocht u dan weer niet thuis zijn, dan kunt u het pakket (op vertoon van uw legitimatiebewijs) op het dichtstbijzijnde postkantoor afhalen. Het komt dus altijd goed!


Verzending binnen Nederland

Bestellingen boven de € 100,- worden binnen Nederland altijd GRATIS bezorgd. Daaronder zijn de verzendkosten € 6.50
Dit bedrag wordt automatisch bij uw bestelling opgeteld.


Verzending naar België

Bestelling boven de € 200, worden GRATIS naar België verzonden. Daaronder zijn de verzendkosten naar België € 9,50. Dit bedrag wordt automatisch bij uw bestelling opgeteld. Rembours verzending naar Belgë is niet mogelijk.