opc_loader

Garrett AT MAX actiepakket

1.179,90 939,00

Garrett AT Max metaaldetector + MS-3 hoofdtelefoon

Nu met gratis Garrett Pro-Pointer AT Z-Lynk t.w.v. €185,-!

De Garrett AT MAX metaaldetector staat voor maximale prestaties en is een combinatie van de Garrett AT Pro en AT Gold uitgebreid met extra functionaliteiten en een groter dieptebereik. Zo heeft de AT MAX een verlicht display, een nieuwe handgreep en meer uitgebreide grondbalans mogelijkheden. Ook de cijfergrootte van de ID-nummers is verbeterend en de AT MAX is voorzien van een ingebouwd Z-lynk draadloos systeem inclusief de nieuwe Garrett draadloze hoofdtelefoon. De AT MAX International werkt op een 13,6 KHz zoekfrequentie en is waterdicht tot 3 meter onderwater. Zowel geschikt voor zoet als zoutwater.

De Z-Lynk™ draadloze technologie
De draadloze Z-Lynk-technologie zorgt voor geluidsoverdracht met nauwelijks vertraging (maximale vertraging van 17 ms). Geen kabels meer en geen interferentie met andere draadloze hoofdtelefoons.

Garrett MS-3™
Deze draadloze hoofdtelefoon is voorzien van de uitstekende draadloze Z-Lynk™-technologie. Voor een optimale geluidservaring met hifi-audio.

Bonus: Garrett Pro-Pointer AT Z-Lynk
De Garrett Pro-Pointer AT Z-Lynk pinpointer beschikt over het Z-Lynk pairing system, hiermee kunt u het geluid op uw draadloze hoofdtelefoon horen. Hij beschikt over een metaaldetectiesignaal in audiotonen of vibratie naar keuze, LED verlichting en is makkelijk te bedienen met slechts één knop in duimbereik. Hij beschikt over een alarmsignaal bij verlies en door de oranje kleur is de pinpointer ook makkelijk terug te vinden. De Pro-Pointer AT Z-Lynk is volledig waterdicht tot 6meter en heeft een schraaprand aan de detectiepunt.

MAXimale diepteprestaties
Met een verhoogd zendvermogen en verbeterde elektronica biedt de AT MAX aanzienlijk betere diepteprestaties in vergelijking met de AT Pro en vele andere detectoren.

True All-Metal Mode
Deze all-metal modus laat u zoeken naar alle metalen en levert de grootst mogelijke prestaties, zowel op diepte als op kleine objecten.

Waterdichte elliptische DD-zoekspoel voor groot dieptebereik
Voorzien van het nieuwste type Proformance DD zoekspoel in groot formaat (21,5 x 28 cm) 8,5 x 11 inch voor extra diepgang, nauwkeurige plaatsbepaling en betere onderscheiding van direct naast elkaar gelegen voorwerpen. 

Uitgebreide discriminatie en notch
Filter ongewenste objecten zoals spijkers en andere ijzer objecten eenvoudig uit. Daarnaast kunt u ook andere ongewenste voorwerpen uit notchen zoals bijvoorbeeld treklipjes. Zo vindt u minder afvalobjecten en meer gewenste objecten.

Iron Audio
De AT MAX heeft voor ijzeren voorwerpen een lage bromtoon, hierdoor is het contrast tussen ijzer en waardevolle objecten duidelijk hoorbaar. Het voordeel van Iron Audio ten opzichte van de discriminatiefunctie is dat u het dieptebereik behoudt. Zodra u gebruik maakt van de discriminatiefunctie heeft dit altijd een negatieve invloed op uw dieptebereik.

Pinpointfunctie
De AT Max beschikt uiteraard ook over een pinpointfunctie. Dit is een hulpmiddel voor het exact lokaliseren van objecten. U kunt hierdoor de plaats van het object beter bepalen en zult minder werk hebben met het opgraven van het object.

Achtergrondverlichting
Zelfs in de schemering of bij slecht weer heeft de AT Max een eenvoudig maar belangrijk voordeel ten opzichte van andere detectoren: zijn display kan worden verlicht. Zo kunt u uw hobby zelfs in volledige duisternis beoefenen.

Verbeterde frequentie
De AT MAX werkt op een frequentie van 13,6 kHz, waardoor uitstekend kan worden gezocht naar een breed scala van voorwerpen, zoals juwelen, munten, goud, zilver, messing en nog veel meer.

Geoptimaliseerde grondbalans
Een automatisch en handmatig instelbare grondbalans zorgt voor betere prestaties bij het zoeken en biedt maar liefst 175 resolutiepunten voor grondbalans. Dus stranden die bekend staan om hun zoutgehalte en zelfs sterk gemineraliseerde bodems zijn geen probleem voor de AT MAX.

Grotere display cijfers
De AT MAX biedt de gebruiker meer gebruiksgemak met grotere voorwerp-identificatie cijfers in vergelijking met de AT Pro.

Familie is familie
Daarmee bedoelen wij dat de zoekspoelen van zijn broers en zussen uit de AT-familie (AT Gold en AT Pro) ook kunnen worden gebruikt op de AT MAX en andersom.

Volumeregeling
De Garrett AT MAX metaaldetector heeft een volumeregelaar. Bij het vorige model, de Garrett AT Pro, kon het volume niet worden aangepast, maar dat is nu wel mogelijk met de AT MAX. 

Zoekmodi
De AT MAX heeft 4 verschillende zoekmodi. In de All metal zoekmodus zoekt naar alle metalen zonder onderscheid. In deze modus zoekt u met een constante achtergrond toon en biedt de grootste detectiediepte en gevoeligheid.  De Custom zoekmodus kunt u volledig naar wens instellen en blijft dan ook opgeslagen. De Coins modus is vooraf ingesteld voor het optimaal zoeken naar munten. In de Zero modus zoekt u naar alle metalen alleen hier is een duidelijk onderscheid te horen in het signaal van een ijzeren voorwerp en een niet ijzeren voorwerp.

Verbeteringen ten opzichte van de AT Pro in één oogopslag

 • Verbeterde zoekprestaties, vooral bij het zoeken op het strand en in zout water !
 • Verhoogde processorprestaties en daaruit grotere gevoeligheid voor kleine voorwerpen
 • Grotere voorwerp-ID cijfers op het display
 • Regelbaar volume op de detector voor zowel hoofdtelefoons als luidsprekers
 • Een extra all metal zoekmodus
 • Rustige werking, zelfs in zout water en op sterk gemineraliseerde bodems
 • Antislip handvat
 • Ingebouwde Z-Lynk module en wordt geleverd met de MS-3 hoofdtelefoon en de Pro-Pointer AT Z-lynk pinpointer.

Specificaties

Toepassingsgebieden: Land , Ondiep water , Onderwater , Zoetwaterstrand , Zoutwater strand , Sterk gemineraliseerde bodems
Type metaaldetector: Digitaal , Motion
Techniek: VLF (Very Low Frequency)
Zoekfrequentie: 13,6 kHz

Leveringsomvang

 • Garrett AT Max metaaldetector met 8,5 x 11" zoekspoel
 • WS 3 draadloze hoofdtelefoon
 • Beschermschotel
 • Garrett AT Max pet
 • Actie : met gratis Garrett Pro-Pointer AT Z-Lynk pinpointer
 • 4 x AA batterijen
 • Handleiding
 • 3 jaar garantie

Videos


Heeft u al een waadschep ?  Hiermee schept u moeiteloos al staand in het water snel uw vondsten omhoog.