opc_loader

Quest Q35 + gratis pinpointer!

448,00 359,00

Het waterdichte topmodel: de Quest Q35! Nu tijdelijk met gratis Quest Pinpointer!

Het grootste verschil met bijvoorbeeld de Q30 betreft de zoekfrequentie: met de Multi-Select technologie biedt de Q35 de mogelijkheid om te kiezen tussen de zoekfrequenties 5, 13 en 21 kHz.Daarnaast is er een draadloze module ingebouwd, wat betekent dat de meegeleverde Wirefree Lite draadloze hoofdtelefoon met het apparaat verbonden kan worden.

Verder biedt de nieuwe Raptor11 zoekspoel in GORILA- en 3D-design nog betere prestaties. 
Ook biedt Quest 5 jaar fabrieksgarantie op de Q35 aan! Met uitzondering van waterschade, waarvoor slechts 2 jaar garantie geldt.

Het hele verhaal:
De Quest Q35 is beschikt over 3 wisselbare zoekfrequenties en is volledig waterdicht tot een diepte van 5 meter onder water. Hij wordt geleverd met een ingebouwde draadloze module en een draadloze Quest Lite hoofdtelefoon. Hij is uitgerust met een 28 x 26 cm DD Raptor11 zoekspoel voor nog meer diepte en reactiesnelheid. De steel is licht, compact, ergonomisch en uiterst stabiel gebouwd. De ingebouwde 3000mAh Li-Po batterij kunt u magnetisch opladen en de oranje displayverlichting maakt het unieke geheel helemaal af.

Wisselbare zoekfrequenties
Met de Quest Q35 heeft u ook de mogelijkheid om van zoekfrequentie te veranderen. Gaat bijvoorbeeld uw zoekvoorkeur uit naar grotere dieperliggende voorwerpen dan is het raadzaam om de Q35 in te stellen op 5 kHz. Bent u alleen maar op zoek naar kleine sieraden of eventueel kleine goudklompjes dan kunt u het beste de Q35 op 21kHz instellen. Bent u gewoon een muntenjager dan kunt u hem het beste op 13kHz instellen. De wisselbare zoekfrequenties in combinatie met frequentieverschuiving geven je ook meer mogelijkheden om storingsbronnen te vermijden.

Gebruiksvriendelijk
De Quest Q35 is een zeer gebruiksvriendelijke en eenvoudig te bedienen metaaldetector en is hierdoor geschikt voor alle gebruikers van jong tot oud, ervaren of onervaren. De Q35 beschikt over alle belangrijke functionaliteiten waaronder pinpointfunctie, tonebreakfunctie, ijzerdiscriminatie en ijzer volume, snelle herstelsnelheid, voorwerp identificatie ID van 1 t/m 99, displayverlichting, volumeregeling en heeft zelfs een vibratiefunctie als detectiesignaal. Ideaal voor het zoeken onder water en iedereen die zoekt in een omgeving met veel lawaai of voor slechthorenden.

Volledig waterdicht
Het moderne design is compleet waterdicht tot maar liefst 5 meter onder water. Hierdoor kunt u in alle weersomstandigheden en op elk terrein probleemloos zoeken met uw Q35 metaaldetector en zelfs onder water. Als uw Q35 smerig geworden is tijdens uw zoektocht, dan kunt u hem volledig afspoelen onder de kraan.

Ingebouwde lithium accu
De Q35 is voorzien van de nieuwste technologieën, waaronder de nieuwste microprocessors voor extra snelheid en exclusieve “Quest” software. Hij heeft een ingebouwde 3000mAh lithium accu welke u gemakkelijk kunt opladen met de meegeleverde USB magnetische oplaadkabel. De batterijlevensduur bedraagt maximaal 20 uren!

Raptor11 zoekspoel
De Q35 is uitgerust met de extra lichte 28 x 26 cm (11" x 10") RAPTOR11 zoekspoel inclusief beschermschotel voor nog meer diepte en reactiesnelheid.

Draadloos
Geen vervelende kabels meer, want de Quest Q35 heeft een ingebouwde draadloze module en wordt geleverd met een Quest Lite draadloze hoofdtelefoon. 

Ergonomisch design
Met haar geringe gewicht is de Q35 een superlichte, maar toch een zeer stabiele metaaldetector, ideaal als u lange dagen op pad bent met uw metaaldetector. Hij beschikt over een 3-delige steel voorzien van klik-camlocks, waarmee u de steellengte en de handgreep uiterst gemakkelijk kunt aanpassen. De Q35 kan zeer klein en compact in elkaar geschoven worden en is daardoor gemakkelijk te transporteren. Uiteraard is de detector hierdoor ook geschikt voor de jeugd of te gebruiken als korte handdetector. Ook kunt u de holster van uw pinpointer bevestigen aan uw armsteun, op deze manier zijn uw pinpointer en metaaldetector altijd samen.

Specificaties

Toepassingsgebieden: Land , Ondiep water , Onderwater , Zoetwaterstrand , Zoutwater strand
Type metaaldetector: Digitaal , Motion
Techniek: VLF (Very Low Frequency) , Multifrequentie
Zoekfrequentie: 5, 13 en 21 kHz

Leveringsomvang:

 • Quest Q35 metaaldetector
  + Tijdelijk Gratis Quest pinpointer ter waarde van € 99,-  !!
 • Waterdichte 28 x 26 cm (11" x 10") Raptor11 zoekspoel
 • Beschermschotel (Al op de zoekspoel bevestigd.)
 • Draadloze Quest Lite hoofdtelefoon
 • Magnetische oplaadkabel
 • Detectorwereld coinpad ( vondsten bewaarboxje) 
 • Handleiding
 • 5 jaar garantie
   

Aanbevolen bij dit artikel :