opc_loader

Garrett 400i actiepakket + Garrett AT pinpointer!

604,95 499,00

Garrett Ace 400i metaaldetector + Garrett Pro-Pointer AT 

Mega actiepakket met veel accessoires zoals: 
De Garrett Pro-Pointer AT t.w.v. €165,- regenbeschermhoes, zoekspoelbeschermhoes, Clearsound hoofdtelefoon en batterijen!

De Garrett Ace 400i is het topmodel in deze ACE serie met een perfecte prijs / kwaliteit verhouding. Zo beschikt deze digitale Garrett Ace 400i metaaldetector over een 10 Khz zoekfrequentie en vijf zoekmodi voor  juwelen,relics, munten of alle metalen. Ook heeft u de mogelijkheid tot het creeeren van een eigen zoekmodus. De voorwerp identificatie in nummers (metaalsoort / objectsoort herkenning) kunt u eenvoudig aflezen op het display. Ongewenste objecten zoals spijkers kunt u eenvoudig uitschakelen met de discriminatiefunctie. De Ace400i beschikt zelfs over een diepte indicator in centimeters. Een extra sterke camlock steelbevestiging zorgt voor zeer comfortabele en stabiele zoekbewegingen. 

Hogere zoekfrequentie
De Ace 400i beschikt over een 10 KHZ zoekfrequentie, dit is een hogere zoekfrequentie dan de andere ACE modellen en biedt een verbeterde gevoeligheid voor laag en medium conductieve objecten zoals goud. 

DD zoekspoel voor groot dieptebereik
De 21,5 x 28 cm Proformance DD zoekspoel biedt een goed dieptebereik en een zeer nauwkeurige object plaatsbepaling. Daarnaast is deze zoekspoel beter in het herkennen en onderscheiden van direct naast elkaar gelegen voorwerpen. Ook reduceert deze Proformance DD zoekspoel de negatieve effecten van bodemmineralen. 
Het dieptebereik van de Ace 400i met deze 21,5 x 28 cm zoekspoel bedraagt ongeveer 35 cm voor objecten ter grootte van een munt, tot maximaal 125 cm voor grote objecten.

Numerieke voorwerpidentificatie (1 - 99)
De Ace400i metaaldetector beschikt over een numerieke voorwerpidentificatie (1-99) . Zodra de metaaldetector een object detecteert hoort u een audiotoon en verschijnt er een nummer in het midden van het display. Elk nummer staat voor een objecttype of metaalsoort. (Bijvoorbeeld nr. 76 een euromunt, nummer 20 ijzer) Zo kunt u objecten leren identificeren (herkennen). Om het nog eenvoudiger te maken verschijnt er gelijktijdig bovenaan op het display ook een blokje onder uw segmentenbalk. Hierop kunt u aflezen van welke metaalsoort het object waarschijnlijk is. (bijvoorbeeld ijzer). Ook beschikt de Garrett Ace 400i metaaldetector over 3 verschillende audio toonhoogtes als voorwerpidentificatie. De metaaldetector geeft dan drie verschillende audio tonen voor de verschillende metaalsoorten. Een lage toon voor ijzer, een middenhoge toon voor goud en andere obecten en een hogere toon voor o.a. zilver.

Discriminatie
U heeft de mogelijkheid ongewenste ijzer objecten zoals spijkers en bierdoppen uit te sluiten van uw zoekproces.
De ijzer discriminatie van de Ace 400i is zeer nauwkeurig en verbeterd ten opzichte van de eerdere Ace series.

Iron Audio
Met de Iron Audio functie kunt u het audiovolume voor ijzer instellen. Indien u deze op stil zet, hoort u geen audiotoon wanneer u een ijzer object detecteert. Het voordeel van deze functie ten opzichte van de discriminatiefunctie is dat u geen diepgang verliest. Deze functie is dan ook sterk aan te bevelen.

Pinpoint
De Garrett Ace 400i beschikt over een pinpointfunctie. Dit is een hulpmiddel voor het exact lokaliseren van objecten. U kunt hierdoor de plaats van het object beter bepalen en zult minder werk hebben met het opgraven van het object.

Notch
De Notch functie biedt u de mogelijkheid tot zeer nauwkeurige discriminatie, u kunt hiermee specifieke ID blokjes naar wens wegfilteren ( dus geen signaal meer ontvangen op rommel metalen )

Frequentiewisselaar
De Garrett Ace 400i beschikt over een frequentiewisselaar. Indien u last heeft van verstoring van andere metaaldetectors of elektronica wisselt u eenvoudig van frequentie. 

Waterdichte zoekspoel:
De Ace400i beschikt over een waterdichte zoekspoel en steel, alleen het display is niet waterdicht. U kunt de Garrett Ace detector daarom wel gebruiken in ondiep water zolang het display niet nat wordt. Ook tijdens een regenbui dient u uw display te beschermen met een display beschermhoesje.

Reactiesnelheid
Deze Ace 400i metaaldetector blinkt vooral uit in haar dieptebereik en haar hoge reactiesnelheid (herstelsnelheid). Dit laatste is vooral van belang indien er meerdere voorwerpen direct naast elkaar liggen. De meeste metaaldetectors laten u dan slechts 1 signaal horen. De Ace 400i zal meerdere signalen laten horen zodat u weet dat het om meerdere objecten gaat.

Goed dieptebereik
Met de krachtige elliptische en waterdichte 21,5 x 28 cm zoekspoel (8,5 x 11 inch)

Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding
Het lichte gewicht en de eenvoudige bediening maken de Garrett Ace 400i geschikt voor de hele familie. De moderne techniek, de stevige constructie en het sportieve gele design maken de Garrett Ace 400i tot de favoriete starters metaaldetectors U zult er jaren plezier van hebben ! Kies ook voor kwaliteit en prestatie, ga voor een Garrett Ace metaaldetector! 

Leveringsomvang:

  • Garrett Ace 400i Metaaldetector
  • Garrett Clearsound regelbare hoofdtelefoon
  • Regenbeschermhoes voor het display
  • Zoekspoelbeschermer
  • 4 x AA batterijen ( voor de detector )
  • 1x 9V batterij  ( voor de pinpointer )
  • NL handleiding
  • 2 Jaar garantie
  • Waterdichte Garrett Pro-Pointer AT  t.w.v. €165,-