opc_loader

Garrett 300i actiepakket + Garrett AT pointer

504,95 399,00

Garrett Ace 300i metaaldetector + Garrett Pro-Pointer AT actiepakket

Mega actiepakket met veel accessoires zoals: 
​De Garrett Pro-Pointer AT t.w.v. €165,- regenbeschermhoes, zoekspoelbeschermhoes, Clearsound hoofdtelefoon en batterijen!

De Garrett Ace 300i is de opvolger van de wereldberoemde Garrett Ace 250 metaaldetector. De ACE series van Garrett zijn al jarenlang de meestverkochte metaaldetectors vanwege de fantastische prijs / kwaliteitverhouding. De Ace 300i metaaldetector beschikt over een 8 KHZ zoekfrequentie en vijf zoekmodi voor juwelen, munten, relics of alle metalen. U kunt ook een eigen zoekmodus instellen. De voorwerp identificatie in nummers (objectsoort, metaalsoort) kunt u eenvoudig aflezen op het display. Ongewenste ijzer objecten zoals spijkers kunt u eenvoudig uitschakelen met de discriminatiefunctie. De Ace 300i is voorzien van een extra sterke camlock steelbevestiging voor zeer stabiele en comfortabele zoekbewegingen.

8 KHZ zoekfrequentie
De Ace 300i heeft een 8 KHZ zoekfrequentie, dit is een hogere zoekfrequentie dan voorgaande ACE modellen.Het voordeel van deze 8 KHZ  hogere zoekfrequentie is de verbeterde gevoeligheid voor laag en medium conductieve objecten (goud, lood etc.)

Numerieke voorwerpidentificatie (1 - 99)
De Ace300i metaaldetector beschikt over een numerieke voorwerpidentificatie (1-99) . Zodra de metaaldetector een object detecteert hoort u een audiotoon en verschijnt er een nummer in het midden van het display. Elk nummer staat voor een objectsoort / metaalsoort. (Bijvoorbeeld nr. 76 een euromunt, nummer 20 ijzer) Zo kunt u objecten leren identificeren (herkennen). Gelijktijdig verschijnt er bovenaan op het display ook een blokje onder uw segmentenbalk. Hierop kunt u aflezen van welke metaalsoort het object waarschijnlijk is. (bijvoorbeeld ijzer). Ook beschikt de Ace300i over 3x audio toonhoogte voorwerpidentificatie. De metaaldetector geeft dan drie verschillende audio tonen voor de verschillende metaalsoorten. Een lage toon voor ijzer, een middenhoge toon voor goud en andere objecten en een hoge toon voor zilver.

Discriminatie
Ongewenste ijzer objecten zoals spijkers en bierdoppen kunt u eenvoudig uitsluiten van uw zoekproces met de discriminatiefunctie. 
De ijzer discriminatie van de Ace 300i is zeer nauwkeurig en verbeterd ten opzichte van de eerdere Ace series.

Pinpoint
De Garrett Ace 300i beschikt over een pinpointfunctie. Dit is een hulpmiddel voor het exact lokaliseren van objecten. U kunt hierdoor de plaats van het object beter bepalen en zult minder werk hebben met het opgraven van het object.

Notch
De Notch functie biedt u de mogelijkheid tot zeer nauwkeurige discriminatie. U kunt hiermee specifieke ID blokjes discrimineren.

Frequentiewisselaar
De Ace 300i beschikt over een frequentiewisselaar. Indien u last heeft van verstoring van andere metaaldetectors of elektronica, wisselt u eenvoudig van zoekfrequentie.

Waterdichte zoekspoel:
De Ace300i beschikt over een waterdichte zoekspoel en steel, alleen het display is niet waterdicht. U kunt de Garrett Ace detector daarom wel gebruiken in ondiep water, zolang het display maar niet nat wordt. Ook tijdens een regenbui dient u uw display te beschermen met een display beschermhoesje.

Reactiesnelheid
Deze metaaldetector blinkt vooral uit in haar dieptebereik en haar hoge reactiesnelheid (herstelsnelheid). Dit laatste is vooral van belang indien er meerdere voorwerpen direct naast elkaar liggen. De meeste metaaldetectors geven u dan slechts 1 signaal. De Garrett Ace 300i zal duidelijk laten horen dat het om meerdere objecten gaat.

Goed dieptebereik
Met de krachtige elliptische en waterdichte 17 x 25 cm zoekspoel (7 x 10 inch) zult U een goed dieptebereik kunnen behalen; tot 30 cm voor objecten ter grootte van een munt, tot maximaal 1 meter voor grote voorwerpen.

Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding
Het eenvoudig te bedienen systeem en het lichte gewicht maken de Garrett Ace 300i metaaldetector geschikt voor de hele familie. De moderne techniek, de stevige constructie, en het sportieve gele design maken de Garrett Ace 300i tot de favoriete starters metaaldetector. U zult er jaren plezier van zult beleven. Kies ook voor kwaliteit en goede prestaties, ga voor een Garrett Ace metaaldetector!

Leveringsomvang:

  • Garrett Ace 300i Metaaldetector
  • Garrett Clearsound hoofdtelefoon
  • Zoekspoel beschermer
  • Display regenhoes
  • 4 x AA batterijen
  • 1x 9V batterij
  • NL Handleiding
  • 2  jaar garantie
  • Waterdichte Garrett Pro-Pointer AT  t.w.v. €165,-

Video:

Aanbevolen bij dit artikel :