opc_loader

 Welkom in de wereld van metaaldetectie!  

Garrett 300i actiepakket + Garrett AT pointer

504,95 439,00

Garrett Ace 300i metaaldetector + Garrett Pro-Pointer AT actiepakket

Mega actiepakket met veel accessoires zoals: 
​De Garrett Pro-Pointer AT t.w.v. €165,- regenbeschermhoes, zoekspoelbeschermhoes, Clearsound hoofdtelefoon en batterijen!

De Garrett Ace 300i is de opvolger van de wereldberoemde Garrett Ace 250 metaaldetector. De ACE series van Garrett zijn al jarenlang de meestverkochte metaaldetectors vanwege de fantastische prijs / kwaliteitverhouding. De Ace 300i metaaldetector beschikt over een 8 KHZ zoekfrequentie en vijf zoekmodi voor juwelen, munten, relics of alle metalen. U kunt ook een eigen zoekmodus instellen. De voorwerp identificatie in nummers (objectsoort, metaalsoort) kunt u eenvoudig aflezen op het display. Ongewenste ijzer objecten zoals spijkers kunt u eenvoudig uitschakelen met de discriminatiefunctie. De Ace 300i is voorzien van een extra sterke camlock steelbevestiging voor zeer stabiele en comfortabele zoekbewegingen.

8 KHZ zoekfrequentie
De Ace 300i heeft een 8 KHZ zoekfrequentie, dit is een hogere zoekfrequentie dan voorgaande ACE modellen.Het voordeel van deze 8 KHZ  hogere zoekfrequentie is de verbeterde gevoeligheid voor laag en medium conductieve objecten (goud, lood etc.)