opc_loader

 Welkom in de wereld van metaaldetectie!  

Garrett Propointer AT waterdichte pinpointer

165,99

Garrett Pro-Pointer AT Pinpointer

De Garrett Pro-Pointer AT (all-terrain) is geheel waterdicht tot 6 meter en is geschikt voor alle bodemomstandigheden (ook in en bij zoutwater), wat in tegenstelling tot andere Pointers zeker een groot pluspunt is.
De bediening is zeer eenvoudig. Met één knop past u de gevoeligheid aan of u kunt u hem in de volgende detectie standen zetten: Toon & Vibratie, Vibratie of alleen toon.
Deze pointer is daarnaast voorzien van een verliesalarm.

De Garrett Pro-Pointer AT pinpointer is met slechts èèn knop in duimbereik zeer gemakkelijk te bedienen. Hij beschikt over een alarmsignaal bij verlies en door de oranje kleur is de pinpointer ook makkelijk terug te vinden.
De Pro-Pointer AT is volledig waterdicht tot 6 meter en beschikt over een schraaprand aan de detectiepunt. De levensduur van 1 enkele 9V batterij bedraagt 30 uren en wordt geleverd met holster.


Een pinpointer is een handig hulpmiddel om naast uw metaaldetector te gebruiken voor de exacte plaatsbepaling van verborgen objecten. Hierdoor kunt u de verborgen voorwerpen eenvoudiger lokaliseren en sneller opgraven.
Dat betekend meer vondsten in minder tijd!

TECHNISCHE SPECIFICATIES
 Frequentie  12 kHz
 Techniek  VLF (Very Low Frequentie)
 Bediening  Eèn drukknop