opc_loader

Hoomya MD-840 met tas en schep!

149,95 124,95

Dit is een pakket inclusief gratis detectortas, hoofdtelefoon en schep! 

➤ Het ontwerp van MD840 is zeer gebruiksvriendelijk. De pictogrammen en knoppen van de scherminterface zijn in één oogopslag duidelijk. 9 soorten doel ID-cursors en 1-99 digitale ID-cursors kunnen metalen materialen nauwkeurig aangeven. Of u nu een professionele metaaldetector liefhebber of een beginner of zelfs een kind bent, u kunt het gemakkelijk bedienen.
Deze detector heeft een ingebouwde geheugenfunctie, het behoudt automatisch de gebruikersinstellingen na het uitschakelen.

➤3 detectiemodi en 3 tonen te onderscheiden:
[A-M-modus] Detecteer alle soorten metalen.
[Schijfmodus] je kunt goedkope metalen uitsluiten die je niet wilt detecteren, van links naar rechts.
[NOTCH Mode] je kunt het metaal naar wens kiezen dat je wenst te detecteren. Deze nieuwe modus die we hebben ontwikkeld kan zich concentreren op het detecteren van de metalen types die u wilt detecteren, wat de detectie-efficiëntie aanzienlijk verbetert. En met 3 tonen van laag, midden en hoog, kunt u snel onderscheiden of het metaal waardevol is of niet.

➤8 niveaus van gevoeligheid en nauwkeurige functie 
Bij het detecteren van het doel kan de gevoeligheid naar behoefte worden aangepast om het doel nauwkeurig te detecteren. Met de PP-positioneringsknop om de schat snel te vergrendelen. (Nauwkeurige positionering met één klik zonder een lange druk.)

➤10 inch/25cm waterdichte spoel 
10 inch/25cm spoel heeft een hogere gevoeligheid., het kan een muntstuk van 25 cent tot op 9 inch/22 cm diepte detecteren.
De waterdichte steel en spoel stellen u in staat om te detecteren onder water, Perfect voor buiten zoals strand, park, tuin. (Opmerking: het lcd-scherm is niet waterdicht).

➤Gratis handige accessoires 
Dit pakket is inclusief hoofdtelefoon, lange detectortas en een schep. Bovendien bevat onze handleiding Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaanse versies. 
Garantie: 1 jaar 

Aanbevolen bij dit artikel :