opc_loader

 Welkom in de wereld van metaaldetectie!  

Garrett 300i metaaldetector

339,99


Garrett Ace 300i metaaldetector 

De Garrett Ace 300i is de opvolger van de wereldberoemde Garrett Ace 250 metaaldetector. De ACE series van Garrett zijn al jarenlang de meestverkochte metaaldetectors vanwege de fantastische prijs / kwaliteitverhouding. De Ace 300i metaaldetector beschikt over een 8 KHZ zoekfrequentie en vijf zoekmodi voor juwelen, munten, relics of alle metalen. U kunt ook een eigen zoekmodus instellen. De voorwerp identificatie in nummers (objectsoort, metaalsoort) kunt u eenvoudig aflezen op het display. Ongewenste ijzer objecten zoals spijkers kunt u eenvoudig uitschakelen met de discriminatiefunctie. De Ace 300i is voorzien van een extra sterke camlock steelbevestiging voor zeer stabiele en comfortabele zoekbewegingen.

8 KHZ zoekfrequentie
De Ace 300i heeft een 8 KHZ zoekfrequentie, dit is een hogere zoekfrequentie dan voorgaande ACE modellen.Het voordeel van deze 8 KHZ  hogere zoekfrequentie is de verbeterde gevoeligheid voor laag en medium conductieve objecten (goud, lood etc.)

Numerieke voorwerpidentificatie (1 - 99)
De Ace300i metaaldetector beschikt over een numerieke voorwerpidentificatie (1-99) . Zodra de metaaldetector een object detecteert hoort u een audiotoon en verschijnt er een nummer in het midden van het display. Elk nummer staat voor een objectsoort / metaalsoort. (Bijvoorbeeld nr. 76 een euromunt, nummer 20 ijzer) Zo kunt u objecten leren identificeren (herkennen). Gelijktijdig verschijnt er bovenaan op het display ook een blokje onder uw segmentenbalk. Hierop kunt u aflezen van welke metaalsoort het object waarschijnlijk is. (bijvoorbeeld ijzer). Ook beschikt de Ace300i over 3x audio toonhoogte voorwerpidentificatie. De metaaldetector geeft dan drie verschillende audio tonen voor de verschillende metaalsoorten. Een lage toon voor ijzer, een middenhoge toon voor goud en andere objecten en een hoge toon voor zilver.