opc_loader

Nokta Score metaaldetector

299,00

Nokta SCORE metaaldetector

SCOOR ALS EEN PRO!
Ontdek de baanbrekende nieuwe Nokta SCORE metaaldetector. De SMF-technologie (Simultaneous Multi-Frequency) brengt schatzoeken naar een geheel nieuw niveau. Deze robuuste, waterdichte metaaldetector combineert essentiële functies in een gestroomlijnd, ergonomisch ontwerp.

SMF Simultaan Multi Frequentie
Met Nokta's nieuwe SMF Multi frequentie technologie kan de gebruiker op alle zoekfrequenties tegelijk zoeken. U kunt echter ook werken op een zoekfrequentie van 15 kHz welke zeer geschikt is voor het zoeken naar munten. Kies één van de drie SMF simultane Multi frequentie modi waarin de SCORE de voordelen van alle zoekfrequenties combineert. Hierdoor kunt u zeer kleine voorwerpen beter vinden en grote voorwerpen nog dieper, en worden zoutmineralen op stranden en in zout water volledig genegeerd!

Eenvoudig in gebruik
De SCORE is zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen, zonder ingewikkelde menu's of instellingen. Zet hem gewoon aan en uw zoektocht kan beginnen. Ervaar de kracht van multifrequentie zonder er al te veel bij na te denken. Door de symbolen op de knoppen weet u precies welke knop waarvoor bedoeld is en kunt u de SCORE dus intuïtief en eenvoudig instellen, zodat elke beginnende detectorist er meteen mee uit de voeten kan.

Ideale waterdichte stranddetector
De SCORE is volledig waterdicht (IP68) tot een diepte van 5 meter onderwater. Hierdoor kunt u net even een stapje verder gaan en op plaatsen zoeken waar nog nooit iemand heeft gezocht. Dit heeft ook als voordeel dat u hem compleet met water kunt afspoelen waardoor het schoonmaken veel makkelijker en sneller gaat. Op het zoute natte strand waar metaaldetectors met een enkele zoekfrequentie moeite hebben om te functioneren, zult u weinig tot geen problemen hebben met de SCORE.

3 zoekmodi
De SCORE beschikt over 3 zoekprogramma's: Park, veld en strand.

 • Park is ontworpen voor het zoeken naar munten en juwelen in veel bezochte gebieden waar veel modern afval ligt zoals aluminiumfolie, treklipjes, bierdopjes enz.
 • Veld is ontworpen voor het zoeken naar munten en relikwieën in weilanden 
  en gemaaide/geploegde velden.
 • De strand modus is geoptimaliseerd voor gebruik op droog of nat strand en voor gebruik onder water.

Stevige constructie en verwisselbare accu's
De SCORE beschikt over een stevige constructie met een ondersteel en middensteel uit carbon. Hij is voor transport compact in te schuiven en op elke gewenste lengte snel en eenvoudig in te stellen. De SCORE heeft een ingebouwde accu welke per USB oplaadbaar is. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid een externe accu aan te brengen onder de armsteun waardoor u nooit meer zonder stroom komt te zitten. (De externe batterij is optioneel verkrijgbaar)

Verlichting
U bent aan het zoeken op een prachtige dag, maar voor u het door heeft wordt het helaas alweer langzaam donker. Ook dit is geen probleem, want de SCORE beschikt namelijk over display verlichting, toetsen verlichting, en zelfs over een zoekspoel verlichting! Kortom, alles wat u nodig heeft om de donkere avonden in het najaar door te komen.

Ingebouwde draadloze Bluetooth module
U kent het wel als u aan het zoeken bent en de hoofdtelefoon kabel stoort bij het terugplaatsen van de pinpointer, grasmes, detector wegleggen, graven of schoonmaken van de verschillende objecten. Ook deze irritatie is niet meer nodig, want de SCORE komt met een ingebouwde draadloze Bluetooth module.

De verschillen tussen de SCORE en de DOUBLE SCORE:

 • Bij de DOUBLE SCORE kunt u de herstelsnelheid op 3 verschillende niveaus instellen, bij de SCORE niet.
 • De DOUBLE SCORE heeft een automatische grondbalans, een handmatige grondbalans en tracking, terwijl de SCORE geen instelling heeft voor de grondbalans. 
 • De gevoeligheid is op de DOUBLE SCORE in 10 niveaus in te stellen en op de SCORE in 5 niveaus.
 • Bij de DOUBLE SCORE kunt u 2 gebruikersprofielen opslaan, bij de SCORE niet.
 • Ook beschikt de DOUBLE SCORE over een ijzerfilter en een notchfunctie, de SCORE niet.

Specificaties

Toepassingsgebieden: Land , Ondiep water , Onderwater , Zoetwaterstrand , Zoutwater strand
Type metaaldetector: Digitaal
Techniek: Simultaan multifrequentie
Zoekfrequentie: 15 kHz en 3 SMF Simultaan Multi frequentie standen


Leveringsomvang

 • Nokta SCORE metaaldetector
 • Waterdichte DD zoekspoel 30 x 23cm (SC30) met beschermschotel
 • USB oplaad en datakabel
 • Detectorwereld coinpad ( vondsten bewaardoosje)
 • Handleiding
 • 3 jaar garantie