opc_loader

Garrett Vortex VX5

529,99
Dit product is momenteel niet leverbaar

Garrett Vortex VX5 metaaldetector
Upgradebaar - Multidimensional en Multifrequentie - Waterdicht tot 5 meter!

De genoemde prijzen zijn richtprijzen. We hopen zo snel mogelijk de officiële prijzen te kunnen plaatsen.

De Garrett Vortex metaaldetector is de eerste detector die je kunt upgraden naar een hoger niveau! 

Het Amerikaanse merk Garrett maakt een indrukwekkende comeback met de nieuwe "Vortex" serie!
De Vortex is verkrijgbaar in drie verschillende versies (VX5, VX7 en VX9). Met de nieuwe MD-MF multifrequentie technologie en het verfrissende ontwerp is Garrett weer helemaal terug!

 

De Vortex-modellen hebben zowel multi-frequentie (5 tot 25 KHz) als enkele frequenties en zijn waterdicht tot 5 meter onderwater. Dit maakt de Vortex de perfecte stranddetector! De Vortex is ideaal voor het zoeken op het strand en in zoet en zout water. Natuurlijk is de pinpointfunctie ook aanwezig waarmee u objecten nauwkeurig kunt lokaliseren.

De hardware van de Garrett Vortex 
De Vortex modellen zijn uitgerust met de 21,5 x 28 cm Vortex Raider zoekspoel. Dit is een ideale allround zoekspoel waarmee u overal kunt zoeken. Zoals we van Garrett gewend zijn, is de constructie van de steel uiterst stevig en is er geen speling merkbaar door de twist locks. De 3-delige steel van de Vortex serie is een rechte steel die compact in elkaar kan worden geschoven tot een lengte van 63 cm en kan worden uitgeschoven tot maximaal 144 cm. Het display is overzichtelijk en de gebruikersinterface is gemakkelijk te begrijpen. Dankzij de achtergrondverlichting is het display zelfs 's nachts of in de schemering goed af te lezen. De flitsende blauwe kleur maakt het sportieve design van de Vortex compleet.  

De Garrett Vortex modellen op een rijtje:

Vortex VX5 en zijn mogelijkheden  

Vortex VX5 en zijn mogelijkheden U hoeft niet langer te twijfelen of u zult kiezen voor een startersmodel of een meer uitgebreid model. De Garrett Vortex VX5 kan op elk moment middels een software update worden geüpgrade naar een meer uitgebreide Vortex versie VX7 of VX9. De Vortex is de eerste serie metaaldetectors ter wereld waarbij dit mogelijk is. Zo kunt u als starter beginnen met de VX5 en kunt u nadat u veel ervaring heeft opgebouwd kiezen voor een upgrade naar de VX7 of VX9 met meer uitgebreide functies en opties zonder een geheel nieuwe detector te hoeven aan te schaffen.

De VX5 metaaldetector heeft alle instellingen en functies die u zich als beginner kunt wensen. U kunt kiezen uit 2 zoekfrequentie opties, de enkele frequentie 13 KHz en de multi-frequentie, waarbij u met meerdere frequenties tegelijk kunt zoeken. Om ongewenste mineralen in de grond te negeren, kunt u een grondbalans uitvoeren. Ongewenste metalen zoals spijkers kunnen worden uitgesloten van het zoekproces met behulp van de discriminatie/notch-functie. De VX5 beschikt over numerieke voorwerpidentificatie (1-99) en bovenaan het display een balk, waarop u kunt zien in welke objectsoort categorie het voorwerp valt. U kunt ook aan de hand van de 3 verschillende audiotonen herkennen van welke metaalsoort het object waarschijnlijk is. Kies een van de 4 zoekmodi en ervaar wat deze prachtige hobby allemaal te bieden heeft!
 

Het verschil tussen de Garrett Vortex VX7 en VX5

De VX7 geeft u toegang tot nog meer instellingen: Hij biedt twee enkele frequenties (5 en 13 KHz) en twee multi-frequentie programma's (multi en multi-zout). Om meer diepgang te behalen kan de reactietijd in 2 stappen worden aangepast. Om onderscheid te maken tussen ijzer- en edelmetalen heeft de VX7 2 voorwerpidentificatiebalken, waarbij ijzer op de onderste balk wordt weergegeven en de edelmetalen op de bovenste balk. De VX7 biedt in tegenstelling tot de VX5 5 audiotonen in plaats van 3. Bovendien heeft u de optie om een MS-3 Z-Lynk draadloze hoodtelefoon te koppelen. Met de extra zoekmodus "Beach" is de Vortex een nog betere keuze voor het zoeken op natte zoutstranden en in zout water.

Het verschil tussen de Garrett Vortex VX9 en VX7

De VX9 biedt naast de twee multifrequentieprogramma's (Multi en Multi-Salt) toegang tot 5 verschillende individuele frequenties (5, 9, 13, 18 en 25 KHz). Voor een nog preciezere voorwerpidentificatie heeft u nu toegang tot 3 verschillende voorwerpidentificatiebalken, waarbij de onderste balk duidelijke ijzersignalen weergeeft, de middelste balk edelmetalen en de bovenste balk objecten die niet duidelijk geïdentificeerd kunnen worden. De reactietijd kan in drie stappen nauwkeuriger worden ingesteld om de zoekdiepte te verbeteren of de reactietijd te versnellen. De Garrett Vortex VX9 biedt extra de zoekmodi "Thin Coins" voor het zoeken naar zeer dunne fijne muntjes en de "Fast" snelle modus waardoor hij in totaal 7 verschillende zoekmodi heeft.

Gelijktijdige Multifrequentie en individuele zoekfrequenties

Voor het allround zoeken naar munten en juwelen is de 13 KHZ individuele zoekfrequentie van de Vortex het meest geschikt. De VX7 en VX9 bieden nog extra individuele zoekfrequenties en multifrequentie opties. Hierbij is het belangrijk te begrijpen dat voor grote objecten op grote diepte een lage zoekfrequentie van bijvoorbeeld 5 KHz aan te bevelen is en voor het zoeken naar zeer kleine fijne juwelen in de bovenlaag is een hoge zoekfrequentie van 20+ Khz aan te bevelen. Elke Vortex versie kan echter ook worden ingesteld op gelijktijdige multifrequentie waarbij deze op meerdere zoekfrequenties (van 5 tot 25KHz) tegelijk zoekt! Het voordeel hiervan is dat de metaaldetector de voordelen van de verschillende zoekfrequenties combineert en dat hierdoor bijvoorbeeld de zeer kleine fijne objecten dieper gevonden kunnen worden.

Specificaties

Toepassingsgebieden: Land , Ondiep water , Onderwater , Zoetwaterstrand , Zoutwater strand , Sterk gemineraliseerde bodems
Type metaaldetector: Digitaal
Techniek: VLF (Very Low Frequency) , Simultaan multifrequentie
Zoekfrequentie: Multi en 13 kHz

Leveringsomvang

  • Garrett Vortex VX5 metaaldetector
  • Vortex Raider 8,5 x 11" (21,5 x 28 cm) zoekspoel met beschermschotel
  • Oplaadkabel/ datakabel
  • Handleiding
  • 3 jaar garantie

Videos

Aanbevolen bij dit artikel :