opc_loader

Diepzoeker huren

50,00
Verzendmethode
Post NL:
6,50
Levertijd:
1-2 dagen

Deze diepzoeker kan metalen voorwerken die groter zijn dan je vuist, localiseren tot een diepte van ongeveer 3 meter.
Grote objecten tot 4 a 5 meter diepte!  succes met graven!

Veelgebruikt voor zoekers naar oorlogsrelics die hiermee munitiekisten of helmen uit een oude schuttersput naar boven halen. Vaak is er in interessant gebied al veel gelopen met normale metaaldetectoren die tot ongeveer 40 a 50 cm diep graven, dus het spul wat voor het grijpen lag is al gevonden..  Maar nog niemand heeft signalen gehad op de dug-outs / schuttersputten waar op 1 / 1,5 tot 2 meter diep stalen objecten liggen!  Die vind je dus wel met dit apparaat!  Deze TM 808 diepzoeker reageert niet op het kleine spul, dus je slaat een muntje of gesp over maar pakt wel dat geweer of helm op meters diep. 

Ook wordt deze diepzoeker gebruikt voor het zoeken naar grote muntschatten zoals potten met verstopt geld op oude landerijen.
Menig schat is hiermee gevonden! zoals potten met oude romeinse munten, muntschatten uit 1600/1700 of verstopte kostbaarheden vanuit de tweede wereldoorlog, in het weiland begraven uit angst voor de bezetter.. 

Enige kennis van het zoeken met een metaaldetector is wel handig aangezien deze detector iets anders werkt dan een standaard muntenzoeker + kennis van de mogelijke explosieve vondsten is zeer wenselijk. 
Wij willen geen beginners op pad sturen die smiddags onwetend met de schep op een explosief stuiten of grote gaafgaten achterlaten.

Bij ons krijgt u een complete set mee :
* Whites TM 808 diepzoeker inclusief koptelefoon
* Korte handleiding op 1 pagina ( veel instructiefilmpjes staan ook op Youtube)
* Prikstok 90cm
* Stevige stalen schep
* Stevige gecamoufleerde detectortas waarin alles vervoerd kan worden.
* Reservebatterijen 

Tarieven: 
1 dag € 50,-    
3 dagen € 90-
1 week € 150,-
2 weken € 250,-  
1 maand € 400,- 
Borg in overleg

Stuur aub vooraf een email naar info@detectorwereld.nl met de periode van huur en wanneer af te halen. 
Of via Whatsapp naar 0618726319 

Hoorn, Noord Holland