opc_loader

PinPointer White's Bulls Eye 2

75,00 55,00
Verzendmethode
Post NL:
6,50
Levertijd:
1-2 dagen

De White’s Bulls Eye II van DetectorWereld is uiterst handzaam, weegt maar 160 gram enwerkt urenlang op een 9-volts blokbatterij.
De gevoeligheid is in te stellen middels een draaiknop. In het batterijcompartiment zit een schuifknopje waarmee u de pinpointer op trillen of piepen kunt zetten.

Op de meeste metaaldetectors zit een pinpointknop. Wanneer u met de metaaldetector een metalen object (vondst) gedetecteerd heeft en u drukt deze knop in dan geeft de detector een luide pieptoon wanneer de vondst precies in het midden van de schotel ligt. U heeft de vondst nu dus ‘gepinpoint’.

U kunt nu dus een mooi klein gat graven en dit hoopje aarde een halve meter naast het gegraven gat leggen. In dit hoopje aarde gaat u nu op zoek naar de vondst. Maar soms lijkt dit eenvoudiger dan het lijkt; de vondst heeft vaak dezelfde kleur als de aarde en is soms zo klein (maar wellicht wel uiterst waardevol!!) dat u deze niet kunt vinden. Zit de vondst nu in het hoopje aarde….of wellicht nog in het gat..en moet u nog iets dieper graven..of iets meer naar links of naar rechts?

Om dit dilemma voor te zijn schaft u een pinpointer aan! De antenne van de pinpointer haalt u door het hoopje aarde; geen pieptoon? Dan stopt u de antenne in het gegraven gat. U zult zien dat daar wel een pieptoon optreedt. De vondst ligt dus nog in het gat! Andersom geldt het zelfde. Pieptoon niet meer in het gat, maar wel in het hoopje aarde: de vondst ligt wel degelijk in het hoopje aarde en u heeft er dus overheen gekeken!

Een goede pinpointer verdient zich dus makkelijk terug en maakt het schatzoeken naar kleine vondsten veel efficiënter en dus leuker!

Samengevat:

  • Afmetingen 25 x 6 x 2 cm
  • Gewicht: 160 gram
  • Instelbaar op piepsignaal of trilsignaal
  • Voorzien van ledlampje
  • Vuilbestendige aan- en uitknop
  • Bij DetectorWereld geleverd inclusief kwaliteits 9-volt blokbatterij
  • 12 maanden schriftelijk garantie op de elektronica 

Aanbevolen bij dit artikel :