opc_loader

 Welkom in de wereld van metaaldetectie!  

Garrett AT gold + gratis Pinpointer!

799,99

! Tijdelijk met GRATIS Garrett AT Pinpointer ! 

De Garrett AT Gold is een top apparaat om in het water te zoeken naar kostbare juwelen en munten, vanuit Detectorwereld echt een persoonlijke aanrader.
Het grote voordeel is de hogere frequentie waardoor de detector extra fel reageert op kleine edelmetalen. Je pakt dus met duidelijke signalen ook een ketting van fijn dun goud, en een oorstekertje, kleine muntjes, dunne ringetjes. Veel andere detectoren zijn hier vaak niet toe in staat!    Waterdicht en gemakkelijk menu maken het plaatje compleet.

De AT gold is geschikt voor alle bodemsoorten en omstandigheden maar wordt door ervaren zoekers toch het meeste voor onderwater gebruikt vanwege het uitblinken in het in het vinden van de allerfijnste objecten. 

Goldnugget detector
De Garrett AT Gold beschikt over een extra hoge zoekfrequentie van 18KhZ en is hierdoor zeer aan te bevelen als gouddetector. Bijvoorbeeld voor gebruik in de goudmijnen en goudvelden in Afrika, Zuid Amerika en Australie. De detector presteert goed in alle bodemomstandigheden, ook in steenachtige-, rotsachtige of gemineraliseerde bodems. Met zijn 18 KhZ zoekfrequentie vindt de AT Gold zelfs de allerkleinste gouddeeltjes en nuggets. 

Dieptebereik
Met de 5 x 8 inch DD zoekspoel behaald de AT Gold een goed dieptebereik, tot 40 cm voor een object ter grootte van een euromunt, tot wel 125 cm voor grote objecten !

Digitale waterdichte metaaldetector
De metaaldetector is helemaal waterdicht, waardoor het zowel een land- als een onderwaterdetector is. (waterdicht tot een diepgang van +/- 3 meter). De Garrett AT Gold is geschikt voor gebruik in zoet water, minder geschikt voor gebruik in zout water.  Voor zout water adviseren we de Garrett AT Pro International metaaldetector

Snelle reactietijd
De speciale "Fast Recovery Speed" oftewel snelle reactietijd, waarover de AT Gold beschikt geeft u een betere mogelijkheid om direct naast elkaar gelegen objecten te herkennen en gewenste objecten te onderscheiden van metaal afval. De snelle reactietijd is voor de gebruiker ook zeer aangenaam tijdens de zoekbewegingen,

Alle bodemomstandigheden en Europees display
De Garrett AT Gold is “International” omdat de metaaldetector in vrijwel alle grondsoorten en op alle terreinen wereldwijd optimaal presteert, perfect voor gemineraliseerde bodems en andere moeilijke bodemomstandigheden. Het display van deze Amerikaanse metaaldetector wordt weergegeven in Europese waarden zoals centimeters in plaats van inches. 

Uitgebreide Ijzerdiscriminatie
De ijzerdiscriminatie in 40 segmenten is zeer uitgebreid, en zelfs een ijzer audio functie voor de professional ontbreekt niet. Deze “alle terreinen” metaaldetector is dan ook een ware revolutie op alle fronten !!

TECHNISCHE SPECIFICATIES
Zoekfrequentie 18 Khz
Techniek VLF
Type metaaldetector Digitaal
Bediening Tiptoetsen
Aantal zoekstanden 3 zoekstanden, (alle metalen en 2 voorgeprogrammeerd)
Zoekspoel 20cm x 13 cm elliptische waterdichte zoekspoel ( 5 x 8 inch )
Gewicht metaaldetector 1400 gram
Instelbare lengte  ja, instelbaar 106 - 129 cm
Bedieningspaneel (elektronica) waterdicht ja
Hoofdtelefoonaansluiting ja
Doelgroep gevorderden + (starters goldnugget detectie)
Type en aantal Batterijen 4 x AA batterijen