opc_loader

 Welkom in de wereld van metaaldetectie!  

XP ADX 150 met 27cm zoekschijf

419,00

De ADX 150 is een zeer goede instapdetector van XP

De ADX150 kan wat betreft dieptebereik, discriminatie, stabiliteit en niet te vergeten de hoge kwaliteit wedijveren met veel duurdere modellen van andere merken. Het verschil met zijn voorganger, de ADX 100 is, dat de 150 uitvoering al een zender ingebouwd heeft zodat deze geschikt is om met een draadloze hoofdtelefoon te werken. (optioneel: de WS-1 en de WS 3). De ADX 150 heeft een discriminatieknop, waarmee traploos ijzer en nonferro rommel als zilverpapier en trekringen van drankblikken kan worden uitgeschakeld. Geschikte detector dus ook voor terreinen waar veel recreatie rommel ligt.

XP is ijzersterk in analoge (knoppen en schakelaars) detectors. Echte no-nonsens detectors, in de eerste plaats gemaakt voor de Europese zoeker die vooral op akkers en oude bewoningsgrond zoeken. De ADX-150 werkt op een relatief lage frequentie, waardoor het dieptebereik supergoed is. De standaard DD (wide scan schijf) die er onder zit zorgt voor stabiliteit en dat je op dieper niveau meer grond afzoekt.

Batterijduur 40 tot 45 uur. Ingebouwde waarschuwing voor lage batterij spanning. De ADX 150 is een van de lichtste professionele detectors met een perfecte balans: gewicht 1500 gram. (incl. batt.) Kan ook als heupmodel gebruikt worden. Wordt geleverd met beschermkap.

Aanbevolen bij dit artikel :