opc_loader

Garrett ACE 250 metaaldetector

259,00

Dit is DE klassieker van Garrett , de Ace 250! 
Hier zijn zeer veel liefhebbers mee begonnen en nog steeds is het een populaire metaaldetector.

De Garrett Ace 250 is het perfecte startersmodel en beschikt over alle functies die een beginner nodig heeft om met de hobby te starten. Hij is zeer gemakkelijk te bedienen, dit komt onder meer door het overzichtelijke display waarbij elke knop zijn eigen functie heeft. De prijs/kwaliteit verhouding van de Garrett Ace 250 is zeer goed. Zo beschikt deze digitale metaaldetector over een 6,5 KHz zoekfrequentie en vijf zoekstanden voor juwelen, munten, relics of alle metalen. Ook heeft u de mogelijkheid om een eigen zoekstand te creëren onder ''custom''. De voorwerp identificatie (metaalsoort herkenning) kunt u eenvoudig aflezen op het display en zelfs een diepte indicator in cm ontbreekt niet. Ongewenste ijzerobjecten zoals spijkers en bierdoppen kunt u zeer eenvoudig uitsluiten van uw zoekproces. 

Voorwerpidentificatie
De Ace 250 metaaldetector beschikt over segment balk voorwerpidentificatie. Zodra de metaaldetector een object detecteert hoort u een audiotoon en verschijnt er bovenaan op het display een blokje onder uw segmentenbalk. Hierop kunt u aflezen van welke metaalsoort het object waarschijnlijk is (bijvoorbeeld ijzer). Daarnaast beschikt de Ace 250 over 3 verschillende audiotonen, waarbij een lage toon voor ijzer, een middelhoge toon voor goud en een hoge toon voor zilver staat.
 

Discriminatie & Notch
U kunt de gevoeligheid (diepte) zelf bijstellen, net als de discriminatie. (Mogelijkheid tot het discrimineren van ongewenste objecten zoals spijkers en bierdoppen). U kunt nu zelfs specifieke ID-blokjes discrimineren. Dit heet notchen en draagt bij aan het doel om meer objecten en minder afval te vinden.
 

Pinpointfunctie
De Garrett Ace 250 heeft als extra een pinpointfunctie. Dit is een hulpmiddel voor het exact lokaliseren van objecten. U kunt hierdoor de plaats van het object beter bepalen en zult minder werk hebben met het opgraven van het object.
 

Waterdichte zoekspoel
De Ace 250 beschikt over een waterdichte zoekspoel en steel, alleen het display is niet waterdicht. U kunt de Garrett Ace detector daarom wel gebruiken in ondiep water, zolang het display maar niet nat wordt. Ook tijdens een regenbui dient u uw display te beschermen met een display beschermhoesje.
 

Reactiesnelheid
Deze metaaldetector blinkt vooral uit in haar dieptebereik en haar snelle reactiesnelheid (herstelsnelheid). Dit laatste is vooral van belang als er meerdere voorwerpen direct naast elkaar liggen. De meeste metaaldetectors geven u dan slechts 1 signaal. U zult bij de Ace 250 merken dat deze u laat horen en zien dat het om meerdere objecten gaat.
 

Goed dieptebereik
Met de krachtige elliptische en waterdichte 17 x 25 cm zoekspoel (7 x 10 inch) zult U een goed dieptebereik kunnen behalen; tot 25 cm voor objecten ter grootte van een munt, tot maximaal 1 meter voor grote voorwerpen.
 

Uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding
Het eenvoudig te bedienen systeem en het lichte gewicht maken de Garrett Ace 250 geschikt voor volwassenen maar ook voor kinderen vanaf 10 jaar. De stevige constructie, de moderne techniek en het sportieve gele design maken de Garrett Ace 250 tot de favoriete starters metaaldetector waar U jaren plezier van zult beleven. Kies ook voor kwaliteit en goede prestaties, ga voor een Garrett Ace metaaldetector!

Specificaties

Toepassingsgebieden: Land , Ondiep water , Zoetwaterstrand
Type metaaldetector: Digitaal , Motion
Techniek: VLF (Very Low Frequency)
Zoekfrequentie: 6,5 kHz

Leveringsomvang

  • Garrett Ace 250 metaaldetector
  • Waterdichte 17 x 25 concentrische zoekspoel
  • Hoofdtelefoon
  • 4x AA batterijen ( goed voor ruim 25 uur zoekplezier)
  • Handleiding
  • 2 jaar garantie

Videos