opc_loader

 Welkom in de wereld van metaaldetectie!  

Nokta Legend Propack

949,00

Spiksplinternieuw! De eerste SMF (Simultaan Multi Frequentie) metaaldetector van Nokta.... The Legend!

Het PRO pakket wordt geleverd met:

 • Een extra 15cm zoekspoel welke uiterst geschikt is voor gebruik in het park, op het strand en in het water.
 • Een externe oplaadbare accu, zodat u nooit meer op het veld zonder stroom komt te zitten!

Absolute High End detector
Dit is een absolute High End metaaldetector die alle mogelijkheden biedt waar u alleen nog maar van heeft kunnen dromen en dat alles voor een betaalbare prijs! 

SMF Simultaan Multi Frequentie
De nieuwe SMF Multi frequentie technologie van Nokta biedt de gebruiker de mogelijkheid om op alle zoekfrequenties tegelijkertijd te zoeken. Echter kunt u er ook voor kiezen om te werken op 1 selecteerbare zoekfrequentie waarbij u kunt kiezen uit 4,10,15, 20 en 40kHz.
Lage zoekfrequenties hebben als voordeel dat ze dieper zoeken en zijn vooral ideaal voor het zoeken naar grotere diepgelegen objecten.
Hoge zoekfrequenties hebben minder diepgang maar zijn wel zeer nauwkeurig in het detecteren van de allerkleinste objecten in de bovenlaag.

Kies de zoekfrequentie die het beste bij uw missie past of kies één van de SMF Simultaan Multi Frequentie standen waarbij u op alle zoekfrequenties van 4 tot 40Khz tegelijk zoekt! The Legend combineert dan de voordelen van alle zoekfrequenties met elkaar waardoor u de zeer kleine objecten beter zult vinden en waarmee op de stranden en in het zoute water het zoutmineraal compleet genegeerd wordt!

Stevige constructie en verwisselbare accu's
The Legend beschikt over een stevige constructie met een carbon ondersteel. Hij is compact in te schuiven en snel en eenvoudig op elke gewenste lengte in te stellen. The Legend heeft een ingebouwde accu welke per USB oplaadbaar is. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid een externe accu aan te brengen onder de armsteun waardoor u nooit meer zonder stroom komt te zitten.

Uitgebreide tooninstellingen - Nu met polyfone tonen!
The Legend beschikt over object identificatie in de vorm van polyfone tonen. Daarnaast kunt u zelf uitkiezen hoeveel verschillende tonen u wilt gebruiken en de positie van deze tonen of terwijl de Tonebreak instellen op het aantal beschikbare geleidingswaardes. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid de toonhoogte en het volume aan te passen. Wilt u helemaal geen geluid, dan kunt u hem op vibratie instellen wat uiterst geschikt is voor het zoeken onderwater.

Overige functies
The Legend is waterdicht tot 3 meter onderwater, bevat 4 zoekstanden waaronder een goudzoekstand voor het zoeken naar goudnuggets, meerdere enkele frequenties, 2 SMF Simultaan Multi Frequentiestanden voor strand en park, mogelijkheid tot het instellen van de recovery speed (herstelsnelheid), ledverlichting, ingebouwde Bluetooth, software die te upgraden is en nog veel meer!

Simplex gebruikers
Bent u gewent aan de Simplex+ en u wilt de stap maken naar een professionelere metaaldetector, dan is The Legend de perfecte opvolger!

Dit zijn te specificaties waarvan wij op dit moment op de hoogte zijn:

Toepassingsgebieden : Land , Ondiep water , Onderwater , Zoetwaterstrand , Zoutwater strand , Sterk gemineraliseerde bodems
Type metaaldetector: Digitaal , Motion
Techniek: VLF (Very Low Frequency) , Multifrequentie , Simultaan multifrequentie
Zoekfrequentie: 4 tot 40 kHz en 2 SMF Simultaan Multi frequentie standen
Waterdicht tot 3 meter diep
4 voorgeprogrammeerde zoekstanden
Software upgrades

Leveringsomvang

 • Nokta - The Legend metaaldetector
 • Waterdichte 28 cm DD zoekspoel met beschermschotel
 • Waterdichte 15 cm DD zoekspoel met beschermschotel
 • Externe oplaadbare accu
 • Low latency Bluetooth hoofdtelefoon
 • Oplaad- en datakabel
 • Handleiding
 • Nokta Makro pet
 • 2 jaar garantie
 • Coinpad ( munten bewaarboxje)
 • Tips & trucs Detectorwereld

Aanbevolen bij dit artikel :