opc_loader

Nokta Anfibio

749,00

Nokta Anfibio Multi metaaldetector 

De Nokta Anfibio Multi is een professionele multifrequentie metaaldetector die over drie verschillende zoekfrequenties beschikt (5kHz, 14kHz en 20kHz) En daarnaast ook nog eens waterdicht is tot 5 meter onderwater! Dit maakt de Anfibio een multi-inzetbare detector geschikt voor vrijwel alle zoekdoelen- en omstandigheden. Of u nu een muntenjager of militaria zoeker bent/Of een onderwaterzoeker bent/ Of juist goldnuggets wilt opsporen in Afrika, de Anfibio kan het allemaal! Schakel eenvoudig naar de beste zoekfrequentie voor uw zoekdoel en de Anfibio zal de ideale detector voor u zijn.

De Anfibio beschikt over maar liefst 9 verschillende zoekmodi en uitgebreide instellingen voor de professional zoals een ijzermasker, mineralisatie aflezing, tone-break en ISAT. Bent u minder ervaren dan is de Anfibio ook prima geschikt voor u dankzij haar standaardmatige basis instellingen. Optioneel zijn er nog 7 verschillende originele Nokta zoekspoelen verkrijgbaar voor de Anfibio.

Waterdicht tot wel 5 meter (16,4 ft) onderwater!
Met de Nokta Anfibio kunt u zelfs tot wel 5 meter onderwater op zoek gaan naar de schatten van de zeebodem. En tijdens een regenbui kunt u gewoon verder blijven zoeken, en na gebruik kunt u de Anfibio geheel afspoelen onder de kraan. Door de waterdichtheid is de Anfibio ook beschermd tegen het binnendringen van stof.

Pinpointfunctie en diepte indicatie in centimeters
De Anfibio beschikt over een ingebouwde pinpointfunctie waarmee u de exacte plaats van een object in de bodem kunt bepalen. Hierdoor heeft u minder graafwerk en zult u het object eerder kunnen opgraven. Ook beschikt de metaaldetector over een diepte indicator waarmee u de diepte van een object in de bodem kunt aflezen. 

Mineralisatie niveau aflezing
Op het display van de Anfibio kunt u eenvoudig het mineralisatie niveau van de bodem aflezen. Zo weet u of de bodem hoog gemineraliseerd is of niet. Hoog gemineraliseerde bodems zijn vaak moeilijke bodems voor metaaldetectoren. Bij een hoog mineralisatie niveau kunt u vaak niet het maximale resultaat/ diepte bereiken met uw metaaldetector. De Anfibio is ook uitermate geschikt voor hoog gemineraliseerde bodems en rotsachtige gebieden en zal hier beter presteren dan vele andere detectoren.

Online Software updates
Het innovatieve software-updatesysteem van Nokta zorgt ervoor dat u continue up-to-date bent en beschikt over de nieuwste software en product updates voor uw Anfibio. Upload eenvoudig online de nieuwste software updates naar uw systeem met behulp van een USB-kabel, en haal het beste uit uw detector.

Digitale metaaldetector met voorwerp identificatie in nummers
De Nokta Anfibio is een digitale metaaldetector voorzien van een numerieke voorwerp identificatie aflezing. Zodra u een object detecteert verschijnt er een nummer in het midden van uw display. Aan de hand van dit nummer kunt u leren herkennen om welke metaalsoort of objectsoort het gaat. De numerieke voorwerpidentificatie van deze detector is zeer nauwkeurig en loopt van 0 t/m 99.

Voorwerp discriminatie in nummers
Ongewenste objecten kunt u eenvoudig uitsluiten van uw zoekproces. Ook deze voorwerp discriminatie werkt aan de hand van de nummers op de voorwerp identificatie. Zo kunt u bijvoorbeeld instellen dat U objecten met een voorwerp identificatie van nummer 10 of lager (klein ijzer) niet wenst te detecteren. Uw Anfibio zal dan geen signaal meer geven zodra deze, de ongewenste objecten detecteert. Discriminatie wordt vaak gebruikt om ongewenste objecten zoals spijkers en trekringen uit te kunnen schakelen. En met de KR18c zoekspoel kunt u zelfs ook bierdoppen uitschakelen.

Notch en Notch V.
De Notch functie biedt u de mogelijkheid tot zeer nauwkeurige discriminatie. U kunt nu zelfs specifieke ID nummers discrimineren bv nr. 7 en 9 in plaats van een gehele range (0-10). Dit draagt bij aan het doel om meer objecten en minder afval te vinden. Daarnaast kunt u het volume uitzetten of aanpassen van deze specifieke ID-nummers.

iSAT Threshold
De iSat Threshold functie kan optioneel worden ingesteld. Deze functie voegt een achtergrondtoon toe, die u het mogelijk maakt het signaal van kleine en/of dieper gelegen objecten te horen. Deze functie biedt u de mogelijkheid kleine objecten op de grens van het bereik van uw detector, toch te kunnen detecteren. De threshold achtergrondtoon is zeer zacht en stabiel en hierdoor niet storend. De signalen zult u zeer duidelijk kunnen horen. Deze functie is ook ideaal voor gemineraliseerde bodems en andere moeilijke bodemomstandigheden.

Uitstekende discriminatie en ontmaskering vermogen:
Detecteren de doelen die u wilt zoeken, en spaar tijd bij het graven. Zelfs naast ijzer wordt het waardevolle object waargenomen.

Nieuwe E.U.D Functie:
Voor nog meer Extra ondergrondse diepte.

Zeer snelle Reactie
De Anfibio blinkt uit in haar hoge reactie- en herstelsnelheid. Dit kan van groot belang zijn indien er meerdere objecten vlak naast elkaar liggen en u geen enkel object wenst te missen. Vele metaaldetectors zullen vlak naast elkaar gelegen objecten (binnen enkele centimeters afstand) aangeven als 1 object waardoor u niet door zult hebben dat er meerdere objecten liggen, hierdoor kunt u objecten missen. Met de Anfibio zult u geen enkel object missen, gezien de supersnelle reactie- en hersteltijd.

9 zoekmodi:

 • GEN/ Alle metalen
 • 2 Tonen
 • 3 Tonen
 • 4 Tonen
 • 5 Tonen
 • 99 Tonen, elke nummer heeft zijn eigen toon
 • Beach/ Strandmodus: Zeer stabiele werking in droog zand, nat zand en onderwater. Ook hier behoudt de Anfibio een groot dieptebereik.
 • Deep/diepzoekmodus
 • Cache/ Non-motion modus

2.4 GHz draadloze koptelefoon Inclusief
Geniet van de draadloze vrijheid, want de Anfibio wordt geleverd inclusief een 2.4. GHz draadloze hoofdtelefoon. De Nokta hoofdtelefoons staan bekend om hun goede klankkwaliteit, reactiesnelheid en pasvorm. Er is geen signaalvertraging vast te stellen.

Compact design, vibratie en verlichting
De Anfibio heeft een flitsend en modern design met instelbare display verlichting, en daarnaast ook nog eens toetsenverlichting. Ook beschikt de Anfibio over vibratie, en trilt bij het vinden van een object! Ideaal voor slechthorende gebruikers en voor detectie onder water. De Anfibio is stabiel gebouwd met een driehoek steel en weegt slechts 1.7 kg! De steel is inschuifbaar tot 76cm (30"). Ideaal voor transport, opslag en voor het duiken! De nieuwe AF28 DD waterdichte 28cm (11") zoekspoel, bied extra diepte bij het zoeken!

Automatische en handmatige grondbalans + Groundtracking
Naast de automatische en de handmatige grondbalans beschikt de Anfibio metaaldetector ook over "Groundtracking". Groundtracking houdt in dat de metaaldetector zich automatisch aanpast op het moment dat u een andere grondsoort betreedt. De groundtrack scant de bodem continue en past zichzelf hier steeds op aan. Deze functie stelt uw metaaldetector continue in op de meeste ideale grondbalans. Grountracking is iets anders dan een automatische grondbalans. Dit laatste betekend dat u de detector op een specifiek moment opdracht kunt geven om de grondbalans automatisch uit te voeren. Tijdens het zoekproces past deze zichzelf echter niet continue aan, aan de wijzigende bodemomstandigheden. Indien u gebruik maakt van Groundtrack heeft dit ook een positief effect op uw dieptebereik, welke continue op een hoog niveau zal blijven.

StroomVerzorging
De Nokta Anfibio beschikt over een ingebouwde 3700mAh Li-Po accu welke oplaadbaar is via USB. De batterijduur per keer bedraagt ca. 19 uren en uw batterijstand kunt u continue aflezen op het display. Nu met gratis waterdichte externe batterij vak voor 4 AA batterijen, die u eenvoudig op uw Anfibio kunt monteren als extra stroomverzorging. 

Leveringsomvang:

 • Nokta | Makro Anfibio metaaldetector
 • Waterdichte DD zoekspoel 28x18 cm (AF28)
 • Beschermschotel (Al op de zoekspoel bevestigd.)
 • 2.4 GHz draadloze hoofdtelefoon
 • USB oplaad & Data kabel
 • Handleiding
 • 2 jaar garantie
TECHNISCHE SPECIFICATIES
 Zoekfrequentie  5kHz, 14kHz, en 20kHz
 Techniek  VLF
 Type metaaldetector  Digitaal
 Bediening  Druktoetsen 
 Aantal zoekstanden  9 verschillende zoekmodi:
 - Gen / All Metal
 - 2 Tone
 - 3 Tone
 - 4 Tone
 - 5 Tone
 - 99 Tone
 - Beach / Strand
 - Deep 
 - Cache / Non motion
 Zoekspoel  Waterdichte DD zoekspoel 28 cm / 11" (AF28)
 Gewicht metaaldetector  1,7kg
 Instelbare lengte van de steel  Van 76 tot 136cm instelbaar
 Inschuifbaarheid, en vorm van de steel  Zeer makkelijk in te stellen. Een 3-delige, driehoekvormige steel. 
 Bedieningspaneel (elektronica) waterdicht  Ja, geheel waterdicht tot 5 meter onderwater
 Hoofdtelefoonaansluiting  Ja, voor de waterdichte hoofdtelefoon van Nokta | Makro
 Ingebouwde draadloze module  Ja, voor de meegeleverde 2,4GHz Green Edition hoofdtelefoon van   Nokta | Makro
 Doelgroep  Gevorderden, professionals, en waterzoekers
 Type en aantal Batterijen  3700mAh Lithium Polymer
 Batterijlevensduur  +/- 19 uren
 Batterij indicator afleesbaar  Ja, in 5 stappen
 Dieptebereik afleesbaar  Ja, in 5 stappen
 Bodem mineralisatie afleesbaar op het display  Ja, in 5 stappen
 Grondbalans  Automatisch, Manual, en Tracking
 Sensitivity (Gevoeligheidsinstelling)  Ja, instelbaar van 01 t/m 99
 Pinpointfunctie  Ja
 Discriminatie van ongewenste objecten  Ja 
 Notch filter  Ja 
 Notch volume  Ja 
 Object identificatie in audiotonen ( metaalsoortherkenning )  Ja, 2, 3, 4, 5, en 99 tonen
 Object identificatie afleesbaar op display ( metaalsoortherkenning )  Nee
 Nummerieke Object identificatie ( zeer nauwkeurig )(metaalsoortherkenning)  Ja, van 0 t/m 99
 Herstelsnelheid (reactievermogen)  Zeer snel
 Volumeregeling  Ja van 0 t/m 10
 Display verlichting  Ja, 5 verschillende helderheidsniveaus
 Druktoets achtergrond verlichting  Ja
 Zoekspoel verlichting  Nee
 Vibratie als metaaldetectie signaal  Ja
 Online software update  Ja
 Frequentie wisselaar  Ja, 5 verschillende frequenties
 Threshold (achtergrondtoon)  Ja, alleen in Gen / All Metal modus
 Bedieningssoftware in verschillende talen  Nee, alleen in het engels
 Dieptebereik kleine voorwerpen ( 1 euro)  40cm
 Maximaal dieptebereik grote objecten  150cm
 Geschikt voor gebruik aan waterkant  Ja
 Geschikt voor Waden (geheel onderwater)  Ja
 Geschikt voor Duiken  Ja, tot 5 meter onderwater
 Geschikt voor gemineraliseerde bodems  Ja
 Geschikt voor natte zoute bodems (aan zee)  Ja
 Geschikt voor goldnugget detectie (Africa,  Australie)  Ja
 Overige extra functies

Aanbevolen bij dit artikel :